kwasnybartek
Nowy
- Auto
- "Mruczuś" AR 156 2.0 TS, CF2,M3 '98 ECU M1.5.5, AR156 SW '04 1,9 JTD 140
Hehe na szczęście nie, byłem tylko w okolicy.Wyprawa do Janusza była?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hehe na szczęście nie, byłem tylko w okolicy.Wyprawa do Janusza była?
oliwkowej jak już xd dziękuję i również pozdrawiamPozdrawiam kierownika złotawej 147 mijanej w Dębicy![]()
Pozdrowienia dla Mekki widzianego w Bziance chwilę po 15, machałem ale chyba nie zauważyłeś. Pozdrowiam też kogoś z Państwa_C w czerwonym Miciaku, widzianego pare minut później na Krakowskiej w Rz. Niestety nie zauważyłem kogo, bo samochód zobaczyłem w ostatniej chwili![]()
Sorki Panie, smsa pisałem i tak na szybko rzuciłem okiemoliwkowej jak już xd dziękuję i również pozdrawiam)
Pozdrowiam też kogoś z Państwa_C w czerwonym Miciaku, widzianego pare minut później na Krakowskiej w Rz. Niestety nie zauważyłem kogo, bo samochód zobaczyłem w ostatniej chwili![]()
Pozdrowienia dla Vito widzianego u mnie w domu 10 października o 18-stej na herbatce i pogaduszkach
Jeszcze raz dzięki za pomoc z przemeblowaniem !![]()
W Miciaku jechała ta lepsza połowa państwa C., czyli wiadomo kto!Dziękuję i również pozdrawiam
Pozdrawiam również Alfaholika ze srebrnej 156ki, który w piątek zatrzymując cały ruch, umożliwił mi wyjazd spod Urzędu i przebicie się na KrakowskąSerdeczne dzięki za uprzejmość
![]()
Pozdrawiam Ultraviolet, której Bella przed chwiląstała tam gdzie ostatnio się widzieliśmy ^^ oraz 146 Rrs, któremu mrugalem na skrzyżowaniu i pod biedronka
bardzo śmieszne, po prostu bardzo śmieszne! innym włochem! teraz fiata punto wypatrujcie jak bd mrugałCzym mrugałeś jak swoją rozwaliłeś? Oczami po meczu?![]()