Alfa 4C bez numerów rejestracyjnych widziana w salonie Auto-Res w MiłociniePonoć jutro około południa szczęśliwy nabywca ma ją odebrać. Kolor - biała perła
![]()
No niestety, to nie ja
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Alfa 4C bez numerów rejestracyjnych widziana w salonie Auto-Res w MiłociniePonoć jutro około południa szczęśliwy nabywca ma ją odebrać. Kolor - biała perła
![]()
zapewne kolega Sporting bo ma miec biala 4C i jak mi wiadomo zamawial w Auto-Resie.Zasłonieta jest pokrowcem??Sporting to kiedy mozna ja zobaczyc??Alfa 4C bez numerów rejestracyjnych widziana w salonie Auto-Res w MiłociniePonoć jutro około południa szczęśliwy nabywca ma ją odebrać. Kolor - biała perła
![]()
No w końcu 4C w Rzeszowiecoś czuję, że frekwencja na spotach lokalnych nagle wzrośnie
![]()
Tak, jasne, już widzę, jak jakiś Pan Podkulski albo inny Pan Półtorak, czy ktoś im podobny, przyjeżdża na Podpromie w niedzielne popołudnie na spotJedyny możliwy spot z udziałem 4C, to taki, kiedy 4C dopadnie 159ka z rejestracją HPK
![]()
Tak, jasne, już widzę, jak jakiś Pan Podkulski albo inny Pan Półtorak, czy ktoś im podobny, przyjeżdża na Podpromie w niedzielne popołudnie na spot Jedyny możliwy spot z udziałem 4C, to taki, kiedy 4C dopadnie 159ka z rejestracją HPK
Dokładnie to miałem na myślitak sie sklada ze wlasciciel to forumowicz
kiedys tzn. za rok,dwa??Sporting my potrzebujemy konkretowWitam
chcialem potwierdzić, że 4C jest już w Rzeszowie ale nie stoi w salonie i nie jest udostępniona do oglądania.
Samochód ma być zarejestrowany w tym tygodniu
ps. obiecuję, że przyjadę kiedyś na zlot w Rzeszowie
Witam
chcialem potwierdzić, że 4C jest już w Rzeszowie ale nie stoi w salonie i nie jest udostępniona do oglądania.
Samochód ma być zarejestrowany w tym tygodniu
ps. obiecuję, że przyjadę kiedyś na zlot w Rzeszowie
a co sie stanie z obecna 159? - jesli mozna wiedziec oczywiscie![]()
Pozdrowienia dla UltraViolet i Anki (Daniello) widzianych dziś rano na skrzyżowaniu Okulickiego i Krakowskiej.