Widziany / widziana

Alfa 4C bez numerów rejestracyjnych widziana w salonie Auto-Res w Miłocinie :P Ponoć jutro około południa szczęśliwy nabywca ma ją odebrać. Kolor - biała perła :)

No niestety, to nie ja :( Pozdrawiam "granatowego" Alfaholika, który parkował dziś pod Graffiką :)

Alfa 4C bez numerów rejestracyjnych widziana w salonie Auto-Res w Miłocinie :P Ponoć jutro około południa szczęśliwy nabywca ma ją odebrać. Kolor - biała perła :)
zapewne kolega Sporting bo ma miec biala 4C i jak mi wiadomo zamawial w Auto-Resie.Zasłonieta jest pokrowcem??Sporting to kiedy mozna ja zobaczyc??

No w końcu 4C w Rzeszowie :) coś czuję, że frekwencja na spotach lokalnych nagle wzrośnie :D

No w końcu 4C w Rzeszowie :) coś czuję, że frekwencja na spotach lokalnych nagle wzrośnie :D

Tak, jasne, już widzę, jak jakiś Pan Podkulski albo inny Pan Półtorak, czy ktoś im podobny, przyjeżdża na Podpromie w niedzielne popołudnie na spot ;) Jedyny możliwy spot z udziałem 4C, to taki, kiedy 4C dopadnie 159ka z rejestracją HPK ;)

Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki srebrnej 147 na ramkach klubowych widzianej około 10 rano na wjeździe do Głogowa :)

Co do 4C , rano stała pod pokrowcem , mam zdjęcia ale chyba nie będę tu wstawiał ,zwłaszcza że nabywca jest na forum więc może nie życzyłby sobie tego.

Tak, jasne, już widzę, jak jakiś Pan Podkulski albo inny Pan Półtorak, czy ktoś im podobny, przyjeżdża na Podpromie w niedzielne popołudnie na spot ;) Jedyny możliwy spot z udziałem 4C, to taki, kiedy 4C dopadnie 159ka z rejestracją HPK ;)

tak sie sklada ze wlasciciel to forumowicz :)

Tak, jasne, już widzę, jak jakiś Pan Podkulski albo inny Pan Półtorak, czy ktoś im podobny, przyjeżdża na Podpromie w niedzielne popołudnie na spot Jedyny możliwy spot z udziałem 4C, to taki, kiedy 4C dopadnie 159ka z rejestracją HPK
tak sie sklada ze wlasciciel to forumowicz
Dokładnie to miałem na myśli :)
Chyba się jutro przejadę do autoresu :)

jutro chyba jej nie bedzie.Robson pisal, ze dzis miala byc odebrana.Sportinga teraz pewnie chwile nie bedzie na forum bo bedzie caly czas jezdzil:D

To są wszystko informacje z Autores-u , na ile prawdziwe - nie wiem . Dzisiaj na przykład powiedziano mi że nowy właściciel będzie jechał nią do Niemiec w pierwszą dłuższą trasę zaraz po odebraniu Alfy. Tak czy inaczej szerokiej drogi i jak najmniej policji ;)

Witam

chcialem potwierdzić, że 4C jest już w Rzeszowie ale nie stoi w salonie i nie jest udostępniona do oglądania.

Samochód ma być zarejestrowany w tym tygodniu :)

ps. obiecuję, że przyjadę kiedyś na zlot w Rzeszowie

Witam

chcialem potwierdzić, że 4C jest już w Rzeszowie ale nie stoi w salonie i nie jest udostępniona do oglądania.

kiedys tzn. za rok,dwa??Sporting my potrzebujemy konkretow:D.Poprostu musimy ja zobaczyc i zmacac:D.Pamietaj, ze obiecales;)

Pozdrowienia dla UltraViolet i Anki (Daniello) widzianych dziś rano na skrzyżowaniu Okulickiego i Krakowskiej.

Witam

a co sie stanie z obecna 159? - jesli mozna wiedziec oczywiscie :)

Pozdrowienia znowu dla kolegi w czarnej 145/146 z dachem pomalowanym w kolory flagi wloskiej widzianej po 15 na wlocie od Tarnowa obok salonu Mesia - kim Ty jestes ujawnij sie tu,a moze ktos wie.Pozdrawiam rowniez Dominika1992 ktorego poczatkowo nie poznalem bo nie widzialem, ze to alfa na mnie trabi-jak juz odjechales to sie wykapowalem, ze to Ty.I teraz po 20 widziany juz w Dębicy sm00q pod dawnym Pewexem kolo stacji - nie wiem czy mnie poznales ale Cie wytrabilem

Pozdrowienia dla bialej 156 SW z czarnym dachem widzianej dzisiaj ok 18.30 na Dabrowskiego. Mijalismy sie z lewym kierunkowskazem. Ja na bloki a Ty chyba gdzie przed parkiem. Kolega nie zauwazyl jak mu czerwona 145 macha :D

Pozdrowienia dla Ultraviolet, której alfe codziennie widzę pod blokiem, srebrnej 145 rkl stojącej dzisiaj w trzcianie ok 16 ramki tylko z tyłu, oraz czarna 147 jtdm Rz po fl na dojazdówce pod frakiem między 19 a 20 w Rzeszowie :) szedłem piechotą :)

Pozdrowienia dla UltraViolet i Anki (Daniello) widzianych dziś rano na skrzyżowaniu Okulickiego i Krakowskiej.

Również pozdrawiam wczoraj fakt nie widziałam cie ale dzis juz sie poprawiłam!!!

Ps cos czesto sie mijamy z rana!! :P

Amortyzatory
Powrót