Dominik1992 widziany przed 15 na wylocie z Przeworska w strone Rzeszowa i rosek11 chwile później z drugiej strony miasta ( wołałem Cię przez cb ale bez odzewu)
TomekN, mało kiedy podróżuję koło komina z CB włączonym , także nie słyszałem Cię. Pzdr
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dominik1992 widziany przed 15 na wylocie z Przeworska w strone Rzeszowa i rosek11 chwile później z drugiej strony miasta ( wołałem Cię przez cb ale bez odzewu)
Pozdrowienia dla Małego, pracowałeś wczoraj w okolicy haki targowej?
A to ja miło być zauważonym, pozdrawiam.kto dzis stal przed 9 srebrna 156SW FL z blachami RMI pod sklepem odziezowym w Pustyni?
Pawełku, a ja Ciebie ostatnio chyba wczoraj widzialem w okolicy kosciola w Straszecinie tak ok.8:30.Jechales w strone Dębicy(w okolicy zakretu przy wjezdzie na Borowiec),a ja w strone Grabin autem firmowym.Nie jestem pewny czy to Ty bo smignales mi szybciorkiem i anwet nie mialem czasu na reakcje