Widziany / widziana

Pozdrówki dla ciemnej 159 SK blachy? na trasie głogów Rzeszów. Oraz dla 147 RZE na osiedlu pobitne dziś koło północy, zaparkowane więc wycieraczka w górze :)

EDIT
Piękna czerwona 156 RKL widziana dziś w głog koło 16-17, niestety zero odzewu na światełka i klakson :D

Ostatnia edycja:
Jakieś czarne GT "omrugało" mnie dzisiaj po południu na trasie Sokołów-Leżajsk ;) Zdążyłem odmachać ;) Pozdrowienia dla kierownika.

Jakieś czarne GT "omrugało" mnie dzisiaj po południu na trasie Sokołów-Leżajsk ;) Zdążyłem odmachać ;) Pozdrowienia dla kierownika.[/QU

Ze mną się mijałeś, po męczącym weekendzie wracałem do domu.

Pozdrowienia dla czarnej 159 RZ widzianej w Jaśle ul. Mickiewicza ok. godz. 15. Pomachane ~ odmachane :)

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Nie na RZ tylko RJS to ja rowniez pozdrawiam osa90

Wysłane z mojego GT-I9100

Kurde byłem przekonany że na RZ. Tak czy tak, pozdrawiam :)

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Pozdro dla czarnej 156fl, na Kochanowskiego przed 17. Mrugane z brązowej Kii Ceed :)

Dzisiaj widziana Biala Julka z czarnym daszkiem na ramkach i blchach RPZ w Jaroslawiu ;) Siedziałem w PKS-ie ;D

Pozdrowionka dla Artka spotkanego w Lubaczowie (jutro dodam kilka fotek) oraz pozdrowienia dla kolegi ze 156 spotkanego na światłach przy ul Kopisto (ładnie ci leci ta benzynka) :D

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej alfy na ramkach forum RJA..... widzianej dzisiaj w świętokrzyskim w miejscowości Górno, jechałem za Tobą. Mrugnąłem światełkami z alfy 156 TKI..... na ramkach forum a kolega odpowiedział awaryjkami :D

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki srebrnej 166 z czarnymi felgami widzianej dziś przy ul. Dojazd Starowniwa

Spóźnione, ale również pozdro :)

Dodatkowe pozdrowienia dla kierownika oramkowanej srebrnej 156 SW widzianej wczoraj po 20 pod Oszoł - pozdrawia ramkowa srebrna 166 stojąca dwa miejsca obok :D

Amortyzatory
Powrót