Widziany / widziana

Powiem szczerze, jazda tym samochodem to sama przyjemność !
i to niezależnie od tego czy stoję w korku, dynamicznie przyspieszam czy też wchodzę na wysokie prędkości :)
Witam kurcze szkoda, że nie wiedziałem o tym że w Rz jest 4c, byśmy zrobili sesje ALFA 4c vs LOTUS Elise 111s
Co do przyjemności z jazdy to zgadzam sie w 100%, swego czasu w 6 godzin śmignąłem z Rz za Berlin 2postoje na tankowanie i po 6h zero bulu pleców czy jakichkolwiek innych (a siedzenie nie miało żadnych opcji zmiany pochylenia, jedynie pompka na lędźwia)
Nie wiem czy Ty również tak masz, ale ja jadać lotusem zawsze byłem wpuszczany (każdy chciał oblukać). A jak mnie widziano pędzącego w lusterku wstecznym, to auta grubo często zjeżdżały lekko na pobocze robiąc miejsce niczym dla karetki :cool:
ps. wiem dlaczego 4C ma tak mały bagażnik !
To po to aby po zakupy spożywcze trzeba było jeździć 4 razy :D :cool:
Nie wiem jak u Ciebie, ale jak jak miałem kiełbaski w bagażniku i jechałem na grilla, jak je wyciągałem to były już ciepłe ;)

ps.nie wiem jak tutaj wysłać pw więc Sporting, jeśli jeszcze jeździsz? to chętnie bym się jakoś umówi i spotkał ;), bo wydaje mi się że 4c jest trochę mniej spartański i bardziej cywilny jak lotus.

Ostatnia edycja:
a ja Ciebie kiedys tym lotusem nie widzialem przypadkiem w Dębicy na ul.Jana Pawła II.Tak mi sie wydawalo, ze to jakis lotus

Kierownik 159 RDE U...... z ramkami widziany na rondzie Latoszyn , ten podnoszący rękę z motocykla to właśnie ja.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 159 RSR(albo RRS) widzianej wczoraj koło cmentarza w Nichobrzu, ja jechałem zakamuflowany w czarnym Peżocie 607 ;)

pozdrowienia dla Srebrnej 166 z ramkami Rz... widziany w tamtym tygodniu w czwartek rano ok. 6.45 koło Mercedesa oraz czarną 147 RJS widzianą dzisiaj w Rzeszowie około godziny 15.20 na skrzyżowaniu niedaleko Worda :)

Pozdro dla srebrnej 166 (RZ albo RZE), dzisiaj koło 14 na baranówce 4 - koło stomatologa, zęby naprawione? ;)

EDIT: I jeszcze kolega R2 GTA32 co prawda bez ramek, ale to ktoś od nas?

Ostatnia edycja:
Pozdro dla srebrnej 166 (RZ albo RZE), dzisiaj koło 14 na baranówce 4 - koło stomatologa, zęby naprawione? ;)

EDIT: I jeszcze kolega R2 GTA32 co prawda bez ramek, ale to ktoś od nas?

Dzięki kolego, możliwe, że to ja bo byłem tam koło 14... ale 156 nie 166 ^^ Godzina i miejsce się zgadza :D

mat09
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 159 RSR(albo RRS) widzianej wczoraj koło cmentarza w Nichobrzu, ja jechałem zakamuflowany w czarnym Peżocie 607 ;)

Dzięki to byłem ja, wraz z mą żoną. Korek był tam całkiem niezły i podczas oczekiwania na przejazd,faktycznie minął mnie Peugeot oraz biała Gulietta, ale bez ramek. Pozdrowienia

pozdrowienia dla Srebrnej 166 z ramkami Rz... widziany w tamtym tygodniu w czwartek rano ok. 6.45 koło Mercedesa :)

Dzięki, pozdrawiam również :)

Asatoss napisał:

Zęby są OK, auto poprostu tam stacjonuje.
Pozdrawiam!

mat09
Dzięki to byłem ja, wraz z mą żoną. Korek był tam całkiem niezły i podczas oczekiwania na przejazd,faktycznie minął mnie Peugeot oraz biała Gulietta, ale bez ramek. Pozdrowienia
Białą Julka brat jechał. Ramki ma, ale w bagażniku :D

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 9 RP..... mijanej w Łańcucie koło 14 i Betonowego mijanego koło 15 w Przeworsku

w sobote ktos wyjezdzal w Debicy z pod Raju zielona 156 RDE WY__, pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót