Widziany / widziana

Czarna 159 widziana dziś po 16 na wlocie do Sanoka od strony Zahutynia na wysokości stacji BP. Tankowalem i widział na drodze ze były biali czerwone ramki podejrzewam ze klubowe

Pozdrowienia dla Falo który był widziany w solarisie (... :D ) a później machał z przystanku ale za późno sie zorientowałem ale awaryjne puściłem :D

Pozdrowienia dla widzianych dziś w Rzeszowie klubowych (z ramkami):

1) Szarej 166 zaparkowanej ok. 11:00 przy Sobieskiego/Bernardyńskiej
2) Niebieskiej 156 SW widzianej na Joselewicza
3) Tej 156 upolowanej na parkingu Lidla przy Hetmańskiej

attachment.php

Załączniki

• fr_1766_size880.jpg
    fr_1766_size880.jpg
    336.2 KB · Wyświetleń: 307
ja dzis widzialem ze 2-3 9 w Rzeszy-jedna czerwona SW druga chyba srebrna i chyba 2 na autostradzie. Jezdzi juz tyle tego, ze szkoda gadac. Codziennie kilka widuje. Kto dzis wyjezdzal z RZ w strone Dębicy czarna 156 na ramkach i patrzyl na mnie. Podnioslem reke ale zero reakcji? Pozdrawiam

Pozdrowienia dla widzianej wczoraj alfy poprostu tablicę mega^^ pewnie max prędkość samochodu
269.jpg
Oraz dla 147 na rej KN z naklejka "nocnej jazdy bez celu" ok 1*30 pod McDonald'em na autosradzie^^

Wojtek F. stałeś może na światłach na końcu hetmańskiej po 21 ? Jak coś to poszły awaryjne ;)

Oraz Bartek M. z ekipą w samochodzie siostry pod Wielką po 22, jak wyżej były awaryjki :D

Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej 156 taxi - złapanego wczoraj o 22- cała Dąbrowskiego była nasza :D

Amortyzatory
Powrót