Widziany / widziana

O Maciek ożył, nawet i niemiecczyzna przyjeżdża :D

Cały czas żyję, ale robota zabiera mi praktycznie cały czas stąd moja nieobecność ;/ Jak kupię Alfę jakąś to będę dużo bardziej aktywny na forum ;P

Jeśli pracujesz tam gdzie wcześniej to doskonale Cię rozumiem :D

Inną włoszczyznę też zapraszacie czy pogonicie jakbym kiedyś spontanicznie wpadł Lancią? Bo Alfy na tą chwilę mi brakuje ;/
Koledzy przychodzili już pieszo , przyjeżdżali autobusem , motocyklami , dostawczakami czy osobówkami wszelkich marek. Nie ma to naprawdę najmniejszego znaczenia. Lancia jest bardzo mile widziana. Byłoby może nawet fajnie gdyby zaczęły się jakieś pojawiać na spotach i żeby z właścicielami Lancii robić wspólne spoty. W końcu to jedna włoska rodzina. Fiaty , Maserati etc. również. Włoskie Podkarpacie praktycznie umarło więc może przy Alfaholikach inne włoskie marki mogłyby się również spotykać.

Koledzy przychodzili już pieszo , przyjeżdżali autobusem , motocyklami , dostawczakami czy osobówkami wszelkich marek. Nie ma to naprawdę najmniejszego znaczenia. Lancia jest bardzo mile widziana. Byłoby może nawet fajnie gdyby zaczęły się jakieś pojawiać na spotach i żeby z właścicielami Lancii robić wspólne spoty. W końcu to jedna włoska rodzina. Fiaty , Maserati etc. również. Włoskie Podkarpacie praktycznie umarło więc może przy Alfaholikach inne włoskie marki mogłyby się również spotykać.

Robson trochę już jestem na forum i uwierz mi na słowo, że pamiętam wspólne spoty z właścicielami Lancii i to co najmniej kilka ;) więc wierzę, że mnie nie pogonicie jak kiedyś wpadnę spontanicznie niezapowiedziany... To za czasów kiedy sam śmigałem niezapomnianą Alfiną ;)

156SW FL (ewentualnie moze to byl Cross) z rej RPZ z ramkami widziana dzis kolo 18 na wylocie z Rzeszowa w strone Debicy
i srebrna 147 z ramkami widziana kolo 20 wyjezdzajacej z jakiejs podporzadkowanej drogi na wylotowke jak wyzej

Srebrna 159 na blachach RZE mijają dziś ok 14:30 w Mchawie :-D Pozdrawiam zagapionego kierownika:-P
Pozdrowienia dla czerwonej 156 z cb na klapie bagażnika która mijałem dziś w Przysłupie na wysokości zajazdu ;-)

Ostatnia edycja:
Srebrna 159 na blachach RZE mijają dziś ok 14:30 w Mchawie :-D Pozdrawiam zagapionego kierownika:-P
Pozdrowienia dla czerwonej 156 z cb na klapie bagażnika która mijałem dziś w Przysłupie na wysokości zajazdu ;-)

Panie a do mnie nie zajzysz bo ja w Mchawie mieszkam :D

Pozdrawiam kierowce 156ki RJA widzianej na Lwowskiej w Rzeszowie około 11;30 :)

Panie a do mnie nie zajzysz bo ja w Mchawie mieszkam :D
Panieeeee ja bardziej do Pati bym zaglądał niż Do Ciebie :-P no ale z braku laku dobry i Ty:-P :-P
A tak poważnie, kiedy przejezdzalem i widziałem szyld po lewej stronie ASO Mazur to nawet skrecilem, wchodzę tutaj i mówię napisze PW że jadę :-D ale Czytam że szlajasz się po jakiś zlotach to odpuściłem:-(

Pozdrawiam kierownika niebieskiej Brery na blachach bodajże LBL? widzianej dziś na wlocie do Sanoka ok godz 10.
Pozdrawiam również bardzoooo ładne Mito QV i jakże sympatyczna kierowniczke;-) blachy RK, która za mną jechała od Pisarowiec aż do Krosna.
P.s tak się na Ciebie zapatrzylem, że mało w kufer nie wyjechałem :-P :-P

Pozdrawiam serdecznie kierowcę Gt na blachach RDE spotkanego dziś około godziny 15 - 16 w Dębicy . Machane było !

Pozdrawiam kierownika niebieskiej Brery na blachach bodajże LBL? widzianej dziś na wlocie do Sanoka ok godz 10.

Hmm, wlatywałem wczoraj o tej porze do Sanoka, ale z RMI, więc to chyba nie to :p Pozdrowienia dla wielu Alf widzianych w drodze nad Solinę i z, błękitna 156 SW chyba miała ramki, stała w korku w Lesku koło 18 :)

W drodze powrotnej na wylocie z Sanoka był spory korek spowodowany kolizją - tu również pozdrowienia dla kolegi w czarnej 159, który wpuścił mnie na zamek - swoją drogą nie ogarniam, korek na 3 kilometry, wszyscy stoją na prawym, ale lewy wolny... :) I to spojrzenie ludzi, gdy chcesz im się "na cwaniaka" wcisnąć przed maskę

Jak niebieska Brera to pewnie Ty:-D Ja właśnie wyjeżdżałem z Sanoka i złapałem Cię jak już prawie się miałyśmy, stąd możliwe że pomyliłem tablice:-D
Pozdrawiam

P.s teraz spojrzałem na zdjęcia w Twoim temacie i na 99% to byłeś Ty:-D

Ostatnia edycja:
Jak niebieska Brera to pewnie Ty:-D Ja właśnie wyjeżdżałem z Sanoka i złapałem Cię jak już prawie się miałyśmy, stąd możliwe że pomyliłem tablice:-D
Pozdrawiam

P.s teraz spojrzałem na zdjęcia w Twoim temacie i na 99% to byłeś Ty:-D

Hehe, pozdrawiam :)
Poza tablicami wszystko się w sumie zgadzało

Pozdrowienia dla kolegi w czerwonej 145 , spotkanego dziś po godzinie 19 w Milenium Hall w Rzeszowie :)

czarna 159 z ramkami widziana dzis przed 10 w Zyrakowie, zobaczylem w ostatniej chwili i tylko mrugalem awaryjnymi, nie wiem kto to ale pozdrawiam

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 RZE03... zaparkowanej na galerii Rzeszów - eleganckie felgi ^^

Amortyzatory
Powrót