Dębica i okolice

domyslam sie ze na innych stronach masz cale galerie :D :D

I ja też postaram się wpaść na chwilkę, ale nie dłużej niż na 3 góra 4 godzinki :).

439.jpg

może nie będzie padać to jest dla Dębicy

Mialem przyjechac ale moja zonka przypomniala mi ze mamy dzis rocznice slubu:P Wolalem nie ryzykowac dzisiaj;)

Dopiero się skończyło więc musisz poczekać :)

Zdjęcia z naszego małego spota. Podziękowania dla ekipy z Rzeszowa za odwiedziny i nowego koleżki z 166

Załączniki

• IMG_2001[1].jpg
    IMG_2001[1].jpg
    88.5 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_2000[1].jpg
    IMG_2000[1].jpg
    87.7 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_1995[1].jpg
    IMG_1995[1].jpg
    91.4 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_1996[1].jpg
    IMG_1996[1].jpg
    102 KB · Wyświetleń: 63
Dzieki dla rzeszowskiej ekipy za odwiedziny i dla naszych chlopakow oraz mam nadzieje nowego klubowicza ze 166 i na koniec dla AndrzejaGP za nocna przejazdzke po Dębicy na powrocie do domu:D,a u Andrzeja niestety ale w drodze do pracy.Smigasz ta swoja alfina po miescie.Strach sie bac.Ledwie dawalem rade za Toba:D

Czekam na jakieś fotki żeby zobaczyć czego mam żałować ;)
attachment.php

attachment.php

To moje zrobione blenderem :) Później było nas więcej więc wrzucajcie kto robił.
Dzięki za spota, był wyjątkowo liczny i udany.
Do następnego i do zobaczenia na ulicy :)
No i jak ktoś z czerwonego Nissmo macha to znaczy ze ja :D

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    51.3 KB · Wyświetleń: 137
  • 1.jpg
    1.jpg
    56.1 KB · Wyświetleń: 139
Witam Wszystkich

Miałem okazje was dzisiaj poznać w Dębicy przy czerwonej torebce jacek jacc28 byłem srebrną alfą 166 to najlepsza rzecz jaka mnie spotkała w ten weekend kocham moja belle pozdrawiam wszystkich jacek

Witam Wszystkich

Miałem okazje was dzisiaj poznać w Dębicy przy czerwonej torebce jacek jacc28 byłem srebrną alfą 166 to najlepsza rzecz jaka mnie spotkała w ten weekend kocham moja belle pozdrawiam wszystkich jacek
No witaj witaj :)

Amortyzatory
Powrót