Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam was gdzie w okolicach debicy moge kupic czesci do al gt chodzi mi o lampe przednia bez xenonów, połke bagaznika, zagłowki tylne aa i dekielek na drazek skrzyni biegów 6
Lubzina ? tarnów ?
Ciekawe kto będzie w niedziele
Pozdro ! a gdzie kolega ma ramki ?Ja nie będę, mam druga zmianę. Chyba ze jutro się coś zorganizuje?
Pozdrowienia dla Ramzesa, widzianego w Alfa Almero ok 14.20 pod wiaduktem na Kościuszki![]()
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Nakleiłem choć jakby był tylko zarys samego województwa bez białego tła byłoby super.![]()
Każda uwaga jest dobra ale ja nie każdą jestem w stanie zrobićPrzepraszam Włodziu bo wcześniej jak był temat naklejek to się nie udzielałem a teraz narzekam, pogadamy przy okazji.
Trochę nie trafiłeś z przyklejaniem nalepki rejestracyjnej, na zdjęciu z fotoradaru nadal będzie widaćNakleiłem choć jakby był tylko zarys samego województwa bez białego tła byłoby super.![]()
Biorąc pod uwagę że tablice są RDETrochę nie trafiłeś z przyklejaniem nalepki rejestracyjnej, na zdjęciu z fotoradaru nadal będzie widać
A było już tak blisko co by wycieraczka zasłoniła. A tak to skuteczność zerowa a za zasłanianie mandat i tak dostać można.
chyba AndrzejGP widziany dzis po 14 jak mknal swoja 156 w strone swiatel obok cegielni.Jechalem Renowka.Wczoraj tez widzialem przed Mielcem srebrna 156 z antena CB na dachu jadaca w strone Dębicy tylko nie zauwazylem blach ale wydawalo mi sie ze Pawel dbh albo tez Andrzej??
W oby przypadkach to byłem ja. Nigdzie się przed Tobą nie ukryje:-D
Wczoraj byłem chwile na Dniach Mielca z dzieciakami a dzisiaj udało mi się wrócić z pracy i wracałem do domu.
Jakaś nowa 156 SW srebna z ramkami pojawiła się ostatnio pod Stomilem. Kiedyś stała na rejestracji RSA a dzisiaj na RDE. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Wlodziu widze ,ze cie wzielo naprawde.Zapalony Alfaholik.Na nastepny raz juz musze sie pokazac bo mnie zlinczujecie chybaDziś było nas tylko 2 szt.. A gdzie reszta ?