Dębica i okolice

Tak jest pod światło będzie widać kontur i naprzód z wycinaniem

To wycięcie to mój własny pomysł bez konsultacji z Włodkiem, nie miej do niego żalu ;-)

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

ta bron go bron bo stoicie na jednym parkingu kolo siebie to sie boisz zeby Cie nie zrysal kluczami:D

albo nie daj Boze postrzelil lub ozenil z kosa:D

Mam wyciętą naklejkę i ja, tylko nakleić :P.
Ale Andrzej miał pomysł super.:congrats:

Ostatnia edycja:
I ja też już mam naklejone wycięte tak jak Andrzej
attachment.php

Ostatnia edycja:
Włodek może podrzuc mi taką naklejkę to wytne Czarnemu, bo jeszcze się na nas obrazi :-P

hahahaha jakby co wiem gdzie stoja Wasze auta,a daleko nie mam wiec spacerek z gwozdziem i sie skoncza zarty:D.Wiec albo wycinacie albo...

hahahaha jakby co wiem gdzie stoja Wasze auta,a daleko nie mam wiec spacerek z gwozdziem i sie skoncza zarty:D.Wiec albo wycinacie albo...

MY mamy kontakty z naszym wschodnim sąsiadem więc uważaj tam wszystko jest na celowniku. :)

Naklejka będzie po robocie za wycieraczką

nie no smieje Wlodek pozatym nie mam czasu zeby chodzic na parking i wyciagac zza wycieraczki naklejki,a pewnie nawet sobie zapomne.Wytne sobie swoja jak znajde chwile czasu.Jutro znowu musze malowac wiatrolap bo mialem kominiarza,a w wiatrolapie lufcik i cale sciany upierdzielone sadza.Masakra.Jakis pech do tego malowania mnie przesladuje pozatym zona w szpitalu wiec mam o czym myslec ostatnio

Trochę słabo przyłożyłeś się do wycinania
twoja
attachment.php

moja
attachment.php

Trochę mało szczegółów wyciąłeś.:)
A Andrzej wprost zaszalał z wycinaniem.
Dałem mu naklejkę to może Ci wytnie choć co,

dlaczego ta Twoja jest lepiej widoczna??trzeba odkelic z 2 stron?Od tylu tez trzeba odkleic czy tylko ta strone co przyklejamy do szyby?U mnie jest malo widoczne to szare wojewodztwo.P.S.Andrzejowa widziana o 18 i 21 pod gumiakiem:D

dlaczego ta Twoja jest lepiej widoczna??trzeba odkelic z 2 stron?Od tylu tez trzeba odkleic czy tylko ta strone co przyklejamy do szyby?U mnie jest malo widoczne to szare wojewodztwo.

Mam dla Ciebie gotową wyciętą naklejkę. ;)
Piotrek jak byś był o 14 wiesz gdzie to Ci dam

To ja już nie muszę wycinać? Chyba że ktoś jeszcze chce.

Amortyzatory
Powrót