Dębica i okolice

Tak to jest tył, niestety ale wstyd się przyznać...we własną bramę nie trafiłem(btw. byłem trzeźwy :P) koło stomilu u brody usłyszałem 800zł... w Straszęcinie się ceni to znaczy ile bierze ?
To jest na zderzaku ? czy już blacha
To strasznie dużo. Ja w mondeo kupowałem nowy zderzak z malowaniem i mnie wyniosło około 500. Za samo malowanie nie dał bym więcej jak 400 ( tak biorą od elementu ).
Ja bym robił miejscową podmalówkę i cieniował.

Ostatnia edycja:
koło stomilu u brody usłyszałem 800zł...
To chyba liczył przednie drzwi do cienia, bo o ile się nie mylę to jest prawy tylni błotnik tak?
Na PW puszcze Ci nr do lakiernika na kępie robi dużo dla handlarzy to nie powinien być najdroższy.

chlopaki mam do wymiany 2 tylne tuleje dolnych wahaczy i nie wiem czy bede to robil w Dębicy czy w Krakowie ale pytanie jakby co gdzie w Dębicy ustawia dobrze zbieznosc bo nigdy tu tego nie robilem,a nie chce jechac do jakis partaczy

chlopaki mam do wymiany 2 tylne tuleje dolnych wahaczy i nie wiem czy bede to robil w Dębicy czy w Krakowie ale pytanie jakby co gdzie w Dębicy ustawia dobrze zbieznosc bo nigdy tu tego nie robilem,a nie chce jechac do jakis partaczy

Wiem że u Korzenia na E4 maja dobry i nowy sprzęt do tego, (producent "HUNTER") przeszkoleni są na pewno przez dystrybutora tego urzadzenia w Polsce - jednym słowem powinno być dobrze :D

5 pazdziernika jest zlot w Brzesku. Tarnów, Kraków i Nowy Sącz. Z Rzeszowa pojedziemy w kilka samochodów. Może ktoś z Dębicy i okolic jest chętny dołączyć ? Godzina zlotu jest jeszcze nieustalona ;)

05.10.2014 (niedziela) , godz.14.00, Brzesko , parking Lidl

Ostatnia edycja:
Ja robiłem dwa razy w dakolu i nie narzekałem

Pod Stomilem tez Ci dobrze zrobią. Chyba 80zl za dwie osie płaciłem.

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

5 pazdziernika jest zlot w Brzesku. Tarnów, Kraków i Nowy Sącz. Z Rzeszowa pojedziemy w kilka samochodów. Może ktoś z Dębicy i okolic jest chętny dołączyć ? Godzina zlotu jest jeszcze nieustalona
05.10.2014 (niedziela) , godz.14.00, Brzesko , parking Lidl

Dzięki za info ja może się wybiorę zobaczymy bliżej terminu.

Pod Stomilem tez Ci dobrze zrobią. Chyba 80zl za dwie osie płaciłem.

Pod "stomilem" moja noga nie stanie.
W dakolu z regulacja płaciłem 90 pln. Ale to było już chwilę temu więc cena może być nie aktualna, ale chwalę sobie.
Pod stomilem gościowi wlali przy wymianie oleju litr oleju za dużo, aż wywaliło uszczelnienia. Potem próbowali się wymigać , że to on sobie dolał olej. A i ja też tam miałem złe przygody. Radzę omijać.

Witam
Wasze naklejki są gotowe do odebrania, tylko wyciąć :)
Pochwalę się, że wyszły super.
attachment.php

Fajnie:)
Spider będzie się prezentował. Jadę na 18 do kościoła z rodziną to zaglądnąłbym pod torebkę na pare minut albo do Ciebie ok?

to ja tez zeby nie bylo ze ciagle jestem zakamuflowany :D ;)

To ja też wpadnę, tak kolo 22:20 ,po pracy. Będziecie jeszcze, co nie?
;-)

Amortyzatory
Powrót