Dębica i okolice

Cześć, ja by chętnie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Może w niedziele się spotkamy to będę miał naklejki

Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka

Samochód też ma święto i silniczek wypucowany
185964-debica__okolice-img_20151215_191358.jpg

Ostatnia edycja:
spotkanie w niedzielę

I ja jeszcze ja chętnie bo ostatnio ominęła mnie świetna impreza :)

27 ( niedziela) 19.00 czerwona torebka

mam 5 kompletów to do niedzieli

cześć wszystkim! :) jeżeli wszystko pójdzie po mojej myśli to i ja się zjawię :) ostatnio jestem "trochę" (1350 km) odcięty od naszych zlotów :( mam nadzieję, że do zobaczenia :)

JACC28 Twoja GT dzis stala na Ratuszowej pod szkola weldonu?Jak tak to pozdrawiam pewnie malzonke bo raczej nie Ciebie :D

pozdrowienia dla czarnej GT

JACC28 Twoja GT dzis stala na Ratuszowej pod szkola weldonu?Jak tak to pozdrawiam pewnie malzonke bo raczej nie Ciebie :D

Tak to Agnieszka z pewnością była :) ja się jak wiesz wygodnie wożę w mojej srebrnej belli :) do zobaczenia wieczorem

Witam, ja spróbuję chociaż na chwilę wpaść jak mi się uda.

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

A gdzie i o ktorej ? Tak jak ostatnio ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

kurde jakbym wiedzial to bym wpadl ale nie wchodzilem na forum wczoraj i dzisiaj

Dziś jest 20 a już 16 się umawialiśmy było zerknąć na wcześniejsze wpisy.
Więcej się nie umawiam obiecanki..... a potem nie ma nikogo. Dobrze, że Andrzej był . Postaliśmy chwilę ale się więcej nikt nie zjawił.

Dziś jest 20 a już 16 się umawialiśmy było zerknąć na wcześniejsze wpisy.
Więcej się nie umawiam obiecanki..... a potem nie ma nikogo. Dobrze, że Andrzej był . Postaliśmy chwilę ale się więcej nikt nie zjawił.
Włodku , napisz też posta na fejsie w grupie jesli bedzie spotkanie. Nie kazdy czesto zaglada na forum. A tak zawsze jest szansa ze bedzie wiecej ludzi.

Robert nie chodzi tu tyle o tych co mogli być a nie wiedzieli, tylko bardziej o tych co pisali ze będą a nie przyjechali.
Trochę to nie fer wobec Wlodka.

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Też przegapiłem tylko przez to, że cały dzień byłem zalogowany na kompie i nie przyszły mi powiadomienia na maila, co do fejsa to Robert ma racje coś w tym jest. Jestem tam od niedawna i jestem w szoku ile informacji i na bieżąco.

Amortyzatory
Powrót