Dębica i okolice

Ktos jutro wybiera sie na spotkanie noworoczne do Rzeszowa ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ja odpadam mam gości :(
Dziś zaszalałem samodzielnie wymieniłem termostat. Kupiłem termostat gates za 180 plus wszystkie opaski na węże plus własna robocizna :(.
Teraz 2,9 km i mam 90 stopni :)
attachment.php

Załączniki

• IMG_20160102_142958.jpg
    IMG_20160102_142958.jpg
    123.3 KB · Wyświetleń: 168
Ostatnia edycja:
Piotrek ( Czarny_28 ) pisałeś ,że wymieniałeś termostat ile cię kosztował termostat i jaki a ile robota. Pytam tak przez ciekawość.

Vito zostało na Jasionce,a my wróciliśmy taksówka. Także uważajcie gdzie tankujecie,bo pogoda istnie zimowa.

No to przygoda ładna dobrze , że nie na jakimś pustkowiu bo był by większy problem. Ale i tak co dalej czekać na lato aby odtajał :(

Jutro go zabierze pomoc drogowa i tyle. No nic innego nie pozostaje.

Może jest ktoś chętny wpaść na krótkie spotkanie na parking koło torebki o 19.
Będę miał nowe naklejki na rejestrację

Jak zorganizujesz przenośny kaloryfer to bede,bo do Rzeszowa przez te dzisiejsze niespodzianki juz nie zdążę wrócić.

To do 19 może jeszcze ktoś się zjawi. Będę miał naklejki na tablice ( gratis ) jako premia za zjawienie się :)

Kusisz Włodku,kusisz.

Staram się jak mogę :).
Ale to nic z wczorajszym dniem.

No to ja chyba tez muszę wymienić termostat...

Piotrek ( Czarny_28 ) pisałeś ,że wymieniałeś termostat ile cię kosztował termostat i jaki a ile robota. Pytam tak przez ciekawość.

kurde wymienialem juz 2 razy.Teraz kupilem chyba Gates chyba za 120 zl,a robota nie pamietam-chyba Janusz Jarosz wzial cos 60-80 zl.Tamtym razem wymienialem u Dymka to policzyli 120 zl+ubytek plynu bo sie chlopcom ulalo i ja musialem zabulic

No i łożysko w kole nowe. Test na autostradzie 160 lekkie ruchy lewo prawo i cisza a przedtem jazgot :). Na wiosnę amortyzatory przód do roboty.
łożysko SKF plus robota kosztowało mnie 300. Dobrze , że to kolega z rybek to by mnie to kosztowało dużo więcej.

Ostatnia edycja:
No i łożysko w kole nowe. Test na autostradzie 160 lekkie ruchy lewo prawo i cisza a przedtem jazgot :). Na wiosnę amortyzatory przód do roboty.
łożysko SKF plus robota kosztowało mnie 300. Dobrze , że to kolega z rybek bo by mnie to kosztowało dużo więcej.

I taki będzie żył sto lat, rybki, koledzy, ciepłe autko...

I taki będzie żył sto lat, rybki, koledzy, ciepłe autko...

Ale ile butelek różnej maści się przelało na rybkach to moje taki bonus :).
Brać wędkarska zawsze się trzyma razem i sobie pomaga

Ostatnia edycja:
U mnie na wiosnę rozrząd + wahacze górne :/

Może odświeżymy nasze spotkania, tak bez spinki raz w miesiącu tylko najlepiej byłoby chyba wybrać jeden konkretny dzień np. pierwszą, druga lub ostatnia niedziele bo w tygodniu i w sobotę może być chyba trudniej. Wtedy poniekąd byłoby pewne, że w dany dzień ktoś jest nawet 2-3 samochody, i uniknie się sytuacji że ktoś nie wchodził na forum na którym hasło było rzucone kilka godzin wcześniej ( z szybkim hasłem na pewno zadziałał by facebook bo sam go unikałem a od niedawna jestem użytkownikiem i jestem pod wrażeniem wyfiltrowania ciekawych informacji jakie są ważne dla danej osoby - może tam zadziałam i założę coś dla nas to udałoby się powiększyć naszą grupę)
Co myślicie o odświeżeniu naszych spotkań, raz w miesiącu to chyba damy rade? Moja propozycja to pierwsza niedziela miesiąca godzina bez zmian chyba, że ma ktoś inną propozycje ?

Amortyzatory
Powrót