Dębica i okolice

Stary jesteś jak Sherlock Holmes :D Dzisiaj pierwszy raz pokazałem żonie nasze forum i....... pokiwanie głową po czym..... Świry:D:D

Co do felg to wieje od nich strasznym dziadem, ale wczoraj w końcu polakierowałem kołpaki bo jeździły w bagażniku od października więc ide za chwile zakładać żeby już nie straszyć na mieście. A na lato faktycznie nawet szybko udało mi się upolować 19.

Ps:
Będę sprzedawał zimową 16 plus org kołpak i letnią 17 (policyjną) chyba też. Gdyby ktoś był chętny.

nie przejmuj sie moja tak samo mysli.Ile chcesz za 17,a ile za 16??

- - - Updated - - -

jakos mam szczescie do Twojej małżonki hahahaha

Lukasz no nie zdziwie Cie chyba bo znow dzis widzialem Twoja alfe o 12 pod kosciolem Ducha-juz tym razem z kołpaczkami.Pozdrawiam

- - - Updated - - -

chlopaki szykuje sie noworoczny spot w Wyznem na plackach.Ten o ktorym Wam wspominalem ostatnio pod Czerwona Torebka.Mam nadzieje, ze sie wybierzecie ze mna.To jest jakies 60 km.Jedziemy na Rzeszow,a pozniej 15 km. na Sanok.Termin jaki zaproponowalem to 26.02 albo 02.02.Wejdzcie w odpowiedni temat i wpisujcie sie, zeby wiedzieli ile miejsc zarezerwowac.Zawsze bylo duzo osob wiec licze na Was.Pozdrawiam

Pamiątka z zakupów :(
unnamed.jpg

Dobrze, że kierownik Navary przylukany i wypłacone, ale trzeba lakierować - chyba odświeże od razu progi.

Trudno trzeba zrobić i zapomniec.
Gdzie spotykamy się za tydzień na wyjazd może pod Raj-em ok 15:45. Albo inne propozycje.

dla mnie moze byc tylko musimy jeszcze napisac w temacie zeby reszta wiedziala.Moze lepiej bedzie na Shelu??Mniej aut,ludzi.Latwiej bedzie nam sie doszukac

Nie wiedziałem, że ta ślicznotka jest Twoja.
Ja tam prawie zawsze stawiam.
Kolorki mamy chyba takie same i silniczki chyba też 120 KM ?

Mam różne znaczki w Corelu np logo AR, logo alfaholików, Naklejki na tablice rejestracyjne

Ostatnia edycja:
Moja jest 1.8 144 KM, grigio chiaro. Ja też często stoję na tym parkingu.
A ramki gdzie masz?

Ramkę mam ale z tyłu Jak dorwę jakąś to będzie i z przodu.

Nie zauważyłem Ty masz benzynę a ja mam ropniaczka.
A na nazwę kolorku muszę popatrzyć jaki mam

Ostatnia edycja:
Tak ja piszę też o ramkach klubowych.Choć tabliczka się trzyma z przodu mocno bez ramki :)
Na razie mam ramki z tyłu
Ale w pierwszej kolejności jest logo AR na masce.
Wymiana lub odnowienie.
Do wymiany będzie rozrząd, filtr paliwa zbliża się ich koniec i jak będzie ciepło pomalowanie maski.
A i malowanie felg się kłania
Tak że trochę kasy jeszcze muszę na nią wydać.
Tyle że malowanie to we własnym zakresie.
Frajde sprawia mi zrobić coś samemu.
No i EGR do czyszczenia i zaślepienia

Trochę w złym okresie ją kupiłem albo za szybko było zimno.:victory:

Pokaż załącznik 119218
Pokaż załącznik 119219
Pokaż załącznik 119220
Te znaczki mam w formacie cdr. Grafika wektorowa można powiększać i nie ma na krawędziach ząbków.

Ostatnia edycja:
Włodek, EGR nie masz co czyścic przed zaślepieniem :) Zbędna operacja :)

Też tak myślę dzięki za uwagę
Chce jak się zrobi ciepło zrobić wszystko za jednym zamachem. Na razie wszystko działa więc myślę , że jeszcze wytrzyma.
Czy to tylko mechaniczna sprawa czy trzeba się wpinać kompem i coś poprawiać?. Czy to jest całkowita czy tylko częściowa zaślepka

Ostatnia edycja:
Zaslepka idzie pełna i do tego w komputerze nalezy histerezami wyłaczyć EGR bo inaczej będziesz miał check engine bez wyłączenia w ECU.

Dzięki za info. Liczę na Twoją pomoc ale dopiero jak będzie ciepło. Teraz to żadna przyjemność cokolwiek robić oprócz odśnieżania autka i wjazdu do garażu, i tak daleko moje umiejętności z kompem autka nie sięgają.

Doczytałem się na forum , że dają jakieś zaślepki z otworami ale to i tak by kopeć szedł w EGR.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót