RRR
Nowy
a ja ostatnio często w Dębicy wieczorami jestem i nikogo nie mogę spotkać...
Wczoraj przy McD mrugałem komuś w 159 bez ramek, ale też pomrugał
Wczoraj przy McD mrugałem komuś w 159 bez ramek, ale też pomrugał
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no kiedys jak sie ze mna mijala to widzialem Jej wzrok i mozna bylo wywnioskowac dokladnie to co xaxvix pisal![]()
Jaki jest sposob na te martwe pola tarcz??
Dzieki Łukasz.Wzajemnie Wesolych Swiat.Posiedzisz w koncu troszke w domu.Pozdrawiam
Niezupełnie jeśli ktoś lata na dwóch kółkach to zapraszam.
http://www.bochegna.pl/page/1,strona_glowna
Panowie i Panie, szukam felg ladnych 16" do alfy 147, 5x98. Jakby ktos cos wiedzial to prosze o kontakt![]()
Super, wielkie dziekiTrochę się kręcę na południowym wschodzie, gdy będziesz miał coś ciekawego na oku to pisz mogę oglądnąć kupić.
Pawełku widzialem widzialem.Troche za pozno Ci machnalem.Nie wiem czy widziales bo patrzylem czy sa ramki , a jak podnioslem oczy to juz widzialem reke i bylo troche poznawo.Pozdrawiam
Niedawno sprzedałem Speedliny, ładnie takie wyglądają na aucie, więc polecam.Panowie i Panie, szukam felg ladnych 16" do alfy 147, 5x98. Jakby ktos cos wiedzial to prosze o kontakt
W tym regionie raczej ciężko coś ładnego znaleźć w miarę rozsądnej cenie.Trochę się kręcę na południowym wschodzie, gdy będziesz miał coś ciekawego na oku to pisz mogę oglądnąć kupić.
Niedawno sprzedałem Speedliny, ładnie takie wyglądają na aucie, więc polecam.
W tym regionie raczej ciężko coś ładnego znaleźć w miarę rozsądnej cenie.
Panowie prośbe mam, znalazlem kilka felg 16" tylko prosilbym o opinie