Dębica i okolice

a ja ostatnio często w Dębicy wieczorami jestem i nikogo nie mogę spotkać...
Wczoraj przy McD mrugałem komuś w 159 bez ramek, ale też pomrugał :)

Dzieki Łukasz.Wzajemnie Wesolych Swiat.Posiedzisz w koncu troszke w domu:D.Pozdrawiam

Dodano po 4 minutes:

a tak na marginesie kto dzis byl po chleb ok.8 rano czarna berlina 159 2.4 JTDm??I jeszcze jedna taka zawrocila dzis pod myjnia kolo Carrefoura tylko tamta chyba 1.9 i troszke brudna byla-za duza kolejka chyba odstraszyla:D

Ostatnia edycja:
Mam instrukcje do 147 przed liftem
Oddam za darmo odbiór osobisty
attachment.php
attachment.php

W końcu się zebrałem i zrobiłem domykanie szyb. Dość wysokie koszty całe 75 groszy :) plus zabawa.

Koledzy, dzisiaj w Jaśle spotykamy się o 14 na parkingu pod kauflandem. Jeśli jest ktoś chętny to zapraszamy.
Wesołych świąt wszystkim...

Panowie i Panie, szukam felg ladnych 16" do alfy 147, 5x98. Jakby ktos cos wiedzial to prosze o kontakt;)

kto dzis parkowal pod kosciolem Ducha, a dokladniej pod plebania przed godzina 12 brazowa 159 SW na pieknych 18" podkowach??

Panowie i Panie, szukam felg ladnych 16" do alfy 147, 5x98. Jakby ktos cos wiedzial to prosze o kontakt;)

Trochę się kręcę na południowym wschodzie, gdy będziesz miał coś ciekawego na oku to pisz mogę oglądnąć kupić.

Pawełku widzialem widzialem.Troche za pozno Ci machnalem.Nie wiem czy widziales bo patrzylem czy sa ramki , a jak podnioslem oczy to juz widzialem reke i bylo troche poznawo.Pozdrawiam

Pawełku widzialem widzialem.Troche za pozno Ci machnalem.Nie wiem czy widziales bo patrzylem czy sa ramki , a jak podnioslem oczy to juz widzialem reke i bylo troche poznawo.Pozdrawiam

nawet nie watpilem ze widziales :D

Panowie i Panie, szukam felg ladnych 16" do alfy 147, 5x98. Jakby ktos cos wiedzial to prosze o kontakt
Niedawno sprzedałem Speedliny, ładnie takie wyglądają na aucie, więc polecam.
Trochę się kręcę na południowym wschodzie, gdy będziesz miał coś ciekawego na oku to pisz mogę oglądnąć kupić.
W tym regionie raczej ciężko coś ładnego znaleźć w miarę rozsądnej cenie.

Amortyzatory
Powrót