Dębica i okolice

Panowie na Zatorzu był koniec świata, w samochodzie wydawało się że to grad wielkości arbuza a za chwilę wylecą szyby i spadnie dach. Zdążyłem niemalże wjechać do Domu Sportu i zaczął padać grad wielkości monet 5 zł

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dodano po 9 minutes:

Wydaje się że na osiedlu nie ma samochodu bez uszkodzeń

Ostatnia edycja:
współczuję Piotrek, u mnie auto było niedawno praktycznie całe malowane (listopad 2013) a już mam kilka wgnieceń i odprysków od innych drzwi na parkingach :) ludzie to w ogóle nie uważają ;/

to mnie kiedys baba na parkingu pierdyknela drzwiami.Siedzialem w aucie i wyszedlem.Mowie co robi??Ta do mnie panu sie nie zdarzylo nigdy.Ja mowie nie bo uwazam tak samo na swoje jak i na innych auta.Nic sie bardzo nie stalo ale mnie pod...wila ostro.Wiem jak jest z wiesniakami.Nie patrza tylko drzwiami wala, oczywiscie jak maja jakies gruchoty

Dodano po 3 minutes:

Panowie na Zatorzu był koniec świata, w samochodzie wydawało się że to grad wielkości arbuza a za chwilę wylecą szyby i spadnie dach. Zdążyłem niemalże wjechać do Domu Sportu i zaczął padać grad wielkości monet 5 zł

Dodano po 9 minutes:

Wydaje się że na osiedlu nie ma samochodu bez uszkodzeń

no to u mnie 2 zl.,a moze 50 gr. lecialy ale akurat mi nic nie zrobily.Mam na dachu moze ze 4 takie malo widoczne wgniotki i tyle.Na tylnym blotniku jedna ale z taka juz kupilem.Schowalem sie do polowy do garazu bo zona autem stala.Powaznie mowisz, ze tyle szkod na Igloopolu porobilo??A jak Twoja zielona Ala??

i co z tego jak szyba czolowa do wymiany.Mogl mi chociaz ten grad ja uszkodzic to bym tak nie zalowal jak sam sobie przypadkowo uszkodzilem:(

Ostatnia edycja:
Co ze spotem? Sobota 16.00 przy "ramie" proszę wszystkich!

Też bym się zjawił w sobotę ale co to za "rama" i też tak koło 18.
Myślę , że koło stacji SHEL jak zawsze było by może lepiej jest sporo miejsca i dość spokojnie

Ostatnia edycja:
współczuję Piotrek, u mnie auto było niedawno praktycznie całe malowane (listopad 2013) a już mam kilka wgnieceń i odprysków od innych drzwi na parkingach :) ludzie to w ogóle nie uważają ;/

to jeszcze nic, we mnie gosc ostatnio wjechal w Pilznie. koles podjechal z naprzeciwka, nawrocil tak ze byl w kierunku tym samym co ja i zaczal cofac, ja trabie a ten mi dupnal w przod. koles wyszedl i z pretensjami ze ja nie patrze jak on cofa :mad:

Ok róbmy tego shella w sobotę o 18.00

Ok róbmy tego shella w sobotę o 18.00

ok sobota godzina 18 parking koło shella. Ja bedę ciekawe kto będzie jeszcze? :)

Ja szykuję sprzęt do malowania maski pasował by mi większy kompersor może ma ktoś pożyczyć to będzie w lipcu. Na małe elementy mam wszystko super. Mogę pomóc.:)

Ostatnia edycja:
jak mnie nie kojarzysz Włodziu??Przeciez widzielismy sie juz conajmniej 2 razy na spocie pod Czerwona Torebka i na Shellu.Nie ja nie stawiam swojej pod Good Year-em ale wiem gdzie Twoja stoi.Mieszkam niedaleko wiec jak przejezdzam to zawsze czaje Twoja.To jakas 159 SW staje pod zakladem??

Starość nie radość skleroza. Ale w tej alfie co staje koło mnie albo ja koło niej to malowanie dachu koło uszczelki przód szyba aż się prosi bo będzie się lała woda do środka. Mógł by może coś pomóc.
Jak będziesz to masz pozwolenie mnie palnąć w łeb dla przypomnienia. :)

Coś sobie klikłem jakiś skrót i dopiero reset kompa pomógł.:(

Mam dobrą auto mapę polska europa na androida jak by ktoś chciał to będę miał na fonie i można sobie skopiować

doba stronka na żywo transmisja

http://livecast.pw/tvp1.php

Ostatnia edycja:
Ale przypomnij się proszę :):kiss3:

Tak ostro to nie :(

oglądasz mecz?

Amortyzatory
Powrót