Dębica i okolice

a my sie nie minelismy na swiatlach pod Magnolia ok.19:25?Jechalem w strone szpitala i stalem na swiatlach jak mi smignela srebrna GT w strone centrum tylko bez ramek,a nie pamietam czy Ty masz ramki czy nie

Dodano po 19 minutes:

P.S. wielkie dzieki dla Włodzia za znaczek.Pozdrawiam
Ja już na ramkach od piątku :) więc to nie ja...

Następnym razem będę punktualnie :D

Ostatnia edycja:
.:)
attachment.php

Czy to jakiś nowy model AR? jakaś HYBRYDA :)

co Ci tam nawiozl ten pijoczyna jeden co sie ochlol i nawet na piechte nie raczyl przylezc, a daleko nie mioł z frazzesu:D?Ja dzis wreczylem plakietki Rzeszowiokom i Marek sie wyglupil. Pierwszy raz go widzialem i tak starsznie sie wyglupil, ze nawet nie bede tu pisal jak:D

Czarny co tak się uparłeś z tym wygłupił nie podaruje ci zobaczysz na zlocie cię przypilnuje i wypijesz 4 jednym tchem :)

bo sie wyglupiles i to strasznie ale dzieki temu dobrze Cie zapamietam.Na nastepny raz wymysle jakis drozszy flakon:D i zobaczymy wtedy:D

Jaki flakon chcesz ? nie zaskoczysz mnie bo ja pije jedynie Fińską wódkę :)

Jak obiecał tak zrobił i mnie odwiedził. Dzięki. Plakietka wręczona i dzięki za dary super :)

No problemo, czasem coś wpadnie w ręce

co Ci tam nawiozl ten pijoczyna jeden co sie ochlol i nawet na piechte nie raczyl przylezc, a daleko nie mioł z frazzesu:D?Ja dzis wreczylem plakietki Rzeszowiokom i Marek sie wyglupil. Pierwszy raz go widzialem i tak starsznie sie wyglupil, ze nawet nie bede tu pisal jak:D

Jak się pracuje na wschodzie to trzeba być w formie

Jaki flakon chcesz ? nie zaskoczysz mnie bo ja pije jedynie Fińską wódkę :)

Gdyby było coś na rzeczy to ja zawsze chętnie. Co do preferencji- piję wszystko prócz lepiku

Panowie ratujcie! Spalila mi sie zarowka mijania od strony pasazera, po prawie 1h meczenia sie z tym pierojstwem zgubilem sprezynke i spalilem zarowke druga:P Da rade dokupic ta sprezynke co trzyma zaroweczke?

Panowie ratujcie! Spalila mi sie zarowka mijania od strony pasazera, po prawie 1h meczenia sie z tym pierojstwem zgubilem sprezynke i spalilem zarowke druga:P Da rade dokupic ta sprezynke co trzyma zaroweczke?

niestety, tylko kupno calej nowej lampy Cie ratuje, ewentualnie kup cala 147 na czesci i sobie wymontujesz oprocz lampy co tam bedziesz jeszcze chcial

Mi taką sprenżynke dorabiał mechanik na Olejach na ul. Tysiąclecia.

Pozdrawiam
sm00q

Ostatnia edycja:
i taką sprenżynke dorabiał mechanik na Olejach na ul. Tysiąclecia.

Pozdrawiam
sm00q

dobrze wiedziec, orientujesz sie czy ta sprezynka jest taka sama jak po drugiej stronie? Chyba się nie roznia nie?

niestety, tylko kupno calej nowej lampy Cie ratuje, ewentualnie kup cala 147 na czesci i sobie wymontujesz oprocz lampy co tam bedziesz jeszcze chcial

Nie bedziesz potrzebowal jakis czesci jak cos? Bysmy sie zlozyli po polowie;))

Ostatnia edycja:
kto dzis stal pod Jubilatka w Pustyni ok.12 chyba zielonkawa(taki dziwny kolor) 156 sedan przedlift na RDE z ramkami klubowymi(tymi z flaga wloska z 2010 r) z pieskiem w srodku??

z innej beczki, szukam pracy w Dębicy od zaraz (jakiś sklep, lub kierowca B,C ewentualnie coś innego na chwilę obecną jestem otwarty na propozycje - 603454633)

Coś mało widzę Alf z ramkami w Dębicy a teraz często się tu kręcę :)

Witam.
Może tak na szybko sklecimy jakieś spotkanie?
Jadę dziś do Blizna pooglądać.
attachment.php

Ostatnia edycja:
Może tak na szybko sklecimy jakieś spotkanie?
Dzisiejsze moje plany to totalna laba więc może?
Tak na marginesie potrzebuje kupić modelarskie paliwo nitro, może się ktoś orientuje czy dostane gdzieś blisko w niedziele? Chyba że ma ktoś pożyczyć.
Piotrek sorki, bo Ci nie odpowiedziałem faktycznie leciałem przez Chotową.

Ostatnia edycja:
Ja będę się wybierał po pracy tak koło 15.30. Jadę sam to mogę Cie zabrać.
Paliwa do modeli chyba w niedziele nie kupisz :(.
Ale teraz silniki elektryczne lub nawet benzynowe są bardziej popularne. Co za model masz?

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót