Dębica i okolice

Alfa Corse. Warsztat w Dębicy specjalizujący się e makaronach ale musisz dzwonić i pytać czy ma gość czas.

Taki widok zastałem po wyjściu z galerii. [emoji3]

363.jpg

364.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Krzysiek niezawodny. Ale Panowie,w któryś piatek trzeba sie zgadac i wybrać grupa na spot.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tak jak Piotrek napisał - przyjadę do Was z ramkami 07.02 na spota (jeśli będę miał czym :P) - poza tym, zawsze Wy możecie wybrać się do Rzeszowa na spota :) Zapraszamy w każdy piątek o 19.30 na Podpromiu ! :)

Dbh - albo Cromą albo z kimś - równie dobrze, możesz przyjechać jakimś BMW, WV czy Peugeotem --> dla nas liczą się ludzie :)

Pozdrawiam Krzysiek ;)

ja tez chetnie, ale Croma nie wypada :D ;)

No musisz uważać, mnie raz chcieli przegnać pomimo forumowych ramek na Sedici:), a tak na poważnie wpadnij na tego lutowego spota możne i ja się wyrwę to pogadamy o eksploatacji Fiata.

bardzo malo czasu, nadmiar pracy, wolne chwile staram sie spedzac z rodzinka

A ja tam wole odpuścić godzinę siedzenia na necie w miesiącu i zamiast wątku widziany widziana spotkać się z wami w realu, wtedy też można wszystko przyjemnie pogodzić, ale każdy ma swoje potrzeby i trzeba je uszanować.
Pozdrawiam i do zobaczenia!

[MENTION=31362]Raider[/MENTION] Ja czekam na prywatna sesje Twojej GTV i mojej GT :)

Jasne, że można fajny pomysł:) pomyślimy jak nadejdą dobre warunki dla tylnego napędu.
Może uda się styknąć wcześniej na kawę na twoich terenach ale to już napisze na priv.
Ja prawdopodobnie dotrę w końcu za tydzień do kolegów i koleżanek z Rzeszowa wybiera się ktoś jeszcze?

Ramki forumowe dostępne jeszcze?

- - - Updated - - -

Ramki forumowe dostępne jeszcze?

Amortyzatory
Powrót