Jasło ile nas jest ?

bezel_ek

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulia Veloce 2.0 280KM Q4
Jak w temacie, z ciekawości chce sprawdzić ile nas jest zarejestrowanych na forum z Jasła. Bo troszkę Alf śmiga po mieście

tak jak bezel mówiłem :P zarej. jest wielu .... tylko nikt się tu nie loguje :)

czasem i ktoś podniesie rękę ale większość to ze zdziwieniem patrzy że mu ktoś machnął rączka :D

Ja tam ramek klubowych nie mam i raczej mieć nie zamierzam. To pewnie dlatego jeszcze mi się nie zdarzyło, żeby ktoś w 147, których po mieście jeździ całkiem sporo, odmachnął - taki pech:P

To może nie widzą i nie machaja

Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka

Raczej są w szoku, przyglądają się dokładnie i próbują rozpoznać osobę, bliźniaczy samochód jest zbyt dalekim skojarzeniem.

I tu masz racje sa w szoku że ktoś im macha

Jak to moja żona mawia - "Nie wiedzą co mają";)

zdażylo mi się ze nie jeden posiadacz 147 spogląda na moją lale jak toczy się na dobrej glebie :P ale nie machają :)

Czyli można rzecz że w okolicach Jasła to alfistow jest tak wielu ze można na palcach po liczyć.

Djaw jakoś nie mogę Cię skojarzyć, a też mieszkam w Warzycach w zasadzie co weekend jak zjeżdżam z Rzeszowa :) muszę się rozejrzeć dokładnie :) pozdrawiam

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Hehe, bo ja jestem w Warzycach elementem napływowym, do tego na weekendzie jestem mało mobilny (ew w niedzielę na parking pod kościołem zajeżdżam), a gdyby jeszcze tego było mało moje Belle są zakamuflowane na gorlickich blachach:)

No to czekamy może sie jeszczd ktos dopisze narazie to 4 osoby jest

Ze mną 5

Djaw ja w sumie też jestem napływowy z Jasła. Mieszkam od niedawna tutaj. Nawet do Kościoła jeżdżę do Jasła :) co do mojej Belli to czeka ją wymiana sprzęgła :(
Bezelek myślę że prawdziwych alfaholików z Jasła jest mało.

Wysłane z mojego LG-E975 za pomocą Tapatalk 4

Ostatnia edycja:
osa90 alfoholikow masz racje nie mniej a wielu co z tego ze alfy smigaja po mieście

Amortyzatory
Powrót