Z całym szacunkiem Panowie chyba pomylili działy.......ten poświęcony jest oględzinom z naszego regionu.Pozdrawiam
Z całym szacunkiem Panowie chyba pomylili działy.......ten poświęcony jest oględzinom z naszego regionu.Pozdrawiam
Oglądał ktoś Alfę jak w poniższym ogłoszeniu?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-166-3-0-v6-ti-okazja-ID6yQhel.html#f713cebe32
Alfa Romeo 166 3.0 V6 wersja TI
Rok produkcji: 2005
Przebieg: 47 000 km (bardzo podejrzany i na pewno nie pokrywa się z rzeczywistością)
Skrzynia biegów: automat
Ze zdjęć wydaje się być bardzo prosta w naprawie (blacharsko), a cena bardzo atrakcyjna.
Jeśli ktoś widział lub miałby chwilę żeby podjechać obejrzeć to byłbym bardzo wdzięczny, niestety ja jestem z łódzkiego.
Powiem ci tak sciągałem opis vin do niego i nic się prawie nie zgadza znajde to ci podeśle więc raczej nie polecam ;/
Rozmawiałem dzisiaj z właścicielem. Z jego informacji wynika, że nabył on samochód w tym roku od pierwszego właściciela w Polsce. Samochód w Niemczech miał stłuczkę (dostał w dupę) i przy okazji uderzył w coś z przodu, więc z przodu i tyłu był robiony przez pierwszego właściciela w Polsce. Później ten właściciel dokonał uszkodzeń jakie są widoczne na foto i teraz samochód stoi u obecnego właściciela. Ze względu na dość nikłe zainteresowanie właściciel postanowił dokupić elementy karoserii i na dniach ma robić podmiankę (spodziewać się więc możemy w najbliższych dniach nowego ogłoszenia z zapewne wyższą ceną).
Jakbyś mógł podesłać raport to byłbym wdzięczny, ja znalazłem bardzo mało informacji po VIN.
VIN od właściciela: ZAR93600000096987
Odpusc ja sobie. Poobijana troche i zaniedbana blacharka. Nawet cosna dachu przy klapie obita. Na zdjeciach nie widac. Silnik zapalil po dluzszym meczeniu. Nie bylo zimno. Moze aku slaby. Po odpaleniu chodzil rowno. Probldm z domykaniem szyby po stronie kierowcy i blad na zegarach pokazuje. Nie dziala centralny. Otwarlem maske i jak zobaczylem ze wisza wezyki pourywane od spryskow. Poddalem sie po tym i ja zostawilem. Jak zobaczylem ile bzdurnych zaniedban w tym aucie jest to stwierdzilem ze szkoda ogladac mechanicznie. Jak ktos nie dbal o podstawowe rzeczy to mechanicznie bedzie katastrofa.
Odpowiedz dotyczy alfy gt w tarnobrzegu i kierowana byla do kolegi szczupi
Ostatnio edytowane przez szaq ; 23-04-2017 o 08:11 Powód: Update
Witam
Na celowniku 2 autka:
156 GTA Bajka prawdopodobnie z Forum
id ototmoto:
6008210455
Gt 3,2 Busso ciekawi mnie co do roboty czy z 3 nie lepiony bo cena całkiem (wiem wiem szwajcar płacze do tej pory)
otomoto:
6012002767
Komuś się przewinęło albo oglądał ?
Jest szansa żeby ktoś podjechał,odpłatnie ?
Dzięki i Pozdrawiam
Nie widziałem tej GTA na żadnym ze spotów także nie wiem czy jest na forum. Pytaj na Fb na grupie Podkarpackich Alfaholików, na pewno ktoś pomoże.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Z Tego co Właściciel Ogłoszenia napisał Nie ma go na żadnym Forum![]()
Dzięki Krzyśko
A Osobę do sprawdzenia Auta z Rzeszowa/okolic, kogo byś polecił ?
pozdrawiam
Właściciel tego GTA nie bywa na spotach, nie jest klubowa. A do obejrzenia auta...poproś Motordoktora1 może znajdzie chwilę.
Kojarzy może ktoś ten egzemplarz?
id otomoto:
6012255129
VIN:
ZAR93600000093696
Ostatnio edytowane przez errarr ; 19-06-2017 o 20:51