• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ramki

Danielloo

Nowy
Auto
Była Alfa romeo 156 jtd 2000 jest 156 sw 1,9 jtd 115km 02'
Hejka
Zamawiam dla siebie ramki, ktoś też chce to zamówimy więcej i nie będzie trzeba płacić kilka razy!!
jak ktoś chce to piszcie

Pozdrawiam
Anka

komplet (2 szt)???
gdzies na początku przyszłego tyg chce zamówic

Ja bym z chęcią zamówił, ale jaka to będzie kwota i nie wiem kiedy i jak mógłbym je odebrać?
Jestem nowym użytkownikiem Alfy i nie znam nikogo "w realu" z forum :P

Ania, ja też poproszę 2 szt.

ok czyli 6 kompletów łącznie ze mną
jak dotrą zapraszam na jakiś spocik po odbiór

A zamawiasz też jakieś inne gadżety ze sklepu czy tylko ramki? Jak dowolnie to smycz bym zamówił.

Nie tylko ramki na chwile obecną

Kiedy ramki zamawiasz? Dwie wezmę na pewno a nie wiem czy nie cztery, jutro bałbym znać dokładnie.

na razie raki odpuszczam mam małe zamieszanie w pracy i nie mam głowy do tego jak cos napisze jak bede zamawiała

sorry za zamieszanie

Jakby ktoś chciał z mojej okolicy kupić ramki to zapraszam. Mam nowe nieużywane 4 szt. z czego jedna jest lekko uszkodzona w promocji:P

Nikt nie chce ramek 4 szt. za 20?? Tylko jedna jest uszkodzona ale pasek cały więc można przełożyć.

Ja kupie lecz nie mam czasu podjechac. A kierowcy odemnie rowniez bo nawal pracy. Jak bd blizej Rzeszowa daj znac na pw

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót