A na kogo mozna sie powolac :-P
A na kogo mozna sie powolac :-P
Ja tez potrzebuje ustawić zbieżność/geometrię więc daj znać co i jak. Słyszałem też, że gdzieś bodajże w okolicach Okulickiego ustawiają geometrie w 3d...Może tam wato by spróbować ponoć cenowo konkurencyjnie.....?
Więc tak; Wczoraj rano pojechałem, ze względu na duży ruch chłopaki wpisali mnie na dziś na 12-stą. Wrażenia naprawdę na plus. Goście kompetentnie i bardzo dokładnie podeszli do sprawy. Bez problemu tłumaczą co i jak i dlaczego itp. Zabieg cały potrwał około godziny Cena super
PS; Warto powiedzieć ze jest sie z klubu Alfy. Zapłaciłem mniej niż sie spodziewałem![]()
Na Okulickiego nie byłem, lecz słyszałem od wielu osób. Co do HPA słyszałem zdania podzielone, jedni są zadowoleni drudzy nie. Ja osobiście kiedyś się zawiodłem-sprzęt dobry lecz umiejetności nie te(lub trafiłem na złą zmianę). Byłem dziś w Multimoto liczyłem na około 140zł +-. Miła niespodzianka zapłaciłem duzo dużo mniej. Tym sposobem zdobyli kolejnego klienta no i śmiało moge ich polecać dalej.
HPA ma aktualnie najlepszy sprzęt do geometrii kół.... sam go sprzedawałem![]()
Nie mniej jednak ni jak nie da się wytłumaczyć, że dobre urządzenie to jedno a dobrze wypoziomowany podnośnik to drugie... Jak podnośnik niewypoziomowany to i czasami geometria do dupy.
Nie mniej jednak Multimoto to jest klasa sama w sobie...choć urządzenie ma już swoje lata...
Ale pracuję nad tym
![]()
Ostatnio edytowane przez mekka27 ; 13-03-2015 o 19:44