Koszukli Alfaholków

gdyby ktos szukal firmy ktora wykonuje koszulki iinne gadzety to polecam www.noszecochce.pl
znam wlasciciela, mamy z zona kilka koszulek i bluze wykonanych przez ta firme i moge smialo polecic

Proponuję jeszcze datę urodzenia, rok swojej Alfy... a no i zapomniałem model... ;)

Ja również zgodzę się z psylo... Ładnie wszyscy wiedza o co chodzi... dla mnie ok.
Nie musisz się od razu wyśmiewać z mojej propozycji, podałem tylko przykład jakie myśmy zamawiali na forum Opla. Podsunołem tylko pomysł.

Ja też bym się pisał na koszulki. Z przodu małe logo forum, a z tyłu logo większe i do tego jakiś napis fajny. Takie coś brałbym w ślepo. Nie wiem jak wy :-)

To już na spokojnie myślę że do wiosny na sezon zdążymy w takim tempie jeżeli się zorganizujemy:)
dbh jaki koszt u nich zrobienia takiej koszulki jeżeli wyślemy gotowy projekt do realizacji?

Nie musisz się od razu wyśmiewać z mojej propozycji, podałem tylko przykład jakie myśmy zamawiali na forum Opla. Podsunołem tylko pomysł.

Okej sorki, bo być może Cię uraziłem.... Ale chodzi o to by nie kombinować...

Jak każdy wtrąci swoje "3 grosze" - bo ja bym chciał to a ja tamto to znowu nic z tego nie wyjdzie... (czytaj Słowika wypowiedzi)

To już na spokojnie myślę że do wiosny na sezon zdążymy w takim tempie jeżeli się zorganizujemy:)
dbh jaki koszt u nich zrobienia takiej koszulki jeżeli wyślemy gotowy projekt do realizacji?

podeslij mi ten projekt na maila dbh@o2.pl i jaka to ma byc koszulka, kolor, wielkosc nadruku itp. no i ile sztuk

Jak by ta koszulka była bez napisu "Podkarpacie" to brał bym a tak to średnio trochę.

Z tego co zrozumiałem, to chcemy zrobić koszulki regionalne, więc dyskutujemy o tym w dziale regionalnym podkarpacia. Jak inaczej określiłbyś nasz region?

Wytrzymajcie jeszcze chwilkę niech Marcin(Słowik) jak będzie mógł doda fotkę swojej koszulki, chłopaki kiedyś wyrabiali i jest gotowy wzór itp - naprawdę fajny i taki neutralny, prawdopodobnie nie trzeba było by kombinować, i rozstrzygać sporów co do gustu każdego : )

Dobra inaczej podoba mi się koszulka ale nie chcę obwieszczać wszystkim na koszulce skąd jestem, zresztą jak zobaczy ktoś tablice RMI to chyba będzie wiedział.

w takim razie czekamy na Słowika zdjęcia i bedziemy myśleć nad t-shirtem:)

Pomysl super, tylko byłabym bardziej za polówką niż t-shirtem. Dodatkowo najlepiej z jakąś niewielką domieszką poliestru (wtedy nie rozejdzie się po kilku praniach), grubsza gramatura - też jestem za :). Pozdrawiam.

A ja to chce koszulkę najlepiej czerwoną, że z przodu będzie duża Alfa Romeo GT(oczywiście szary metalic) a z tyłu to już się dostosuje do reszty :) a tak na poważnie to co zaznaczył kolega Psylo, koszulka powinna być regionalna i moim zdaniem nie powinno zabraknąć napisu Podkarpacie :) I jestem chętny na jedną sztukę :) Ale dogadamy to jutro :) Do zobaczenia w Zajeździe

Ostatnia edycja:
Też uważam, że powinna być regionalna. Klasyczne można zamówić na forum i świnto ; )

Dobra panowie wiec kto oglądał te koszulki od Słowika które miał na zlocie jak wam sie to widzi bo jeżeli większość będzie za tym wzorem to jedziemy z fabryka:)
Cena za koszulke ok 50 zł ale jeżeli zamówimy wiecej z tego co mówił Słowik cena będzie szła w dół:)

Możecie pokazać jakieś zdjęcie tego wzoru od Słowika?

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Przód koszulki stylizowane logo Alfa Romeo tak jak na czarnej a tył, ja osobiście proponuję też z czarnej, jednak posłucham głosu większości.

Załączniki

• IMAG0106.jpg
    IMAG0106.jpg
    115.4 KB · Wyświetleń: 238
  • IMAG0109.jpg
    IMAG0109.jpg
    62.7 KB · Wyświetleń: 229
  • IMAG0110.jpg
    IMAG0110.jpg
    85.7 KB · Wyświetleń: 236
  • IMAG0111.jpg
    IMAG0111.jpg
    122.7 KB · Wyświetleń: 234
Jestem za tymi koszulkami, ja bym poprosił jeszcze na piersi pod znaczkiem albo nick z forum albo model samochodu ;D

Amortyzatory
Powrót