Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
dodam, że gdybyś się zdecydował na BRC to w rzeszowie tylko jeden zakład je serwisuje także monopolista i ceny za filtry, regulację ma wysokie.
To chyba taki spózniony primaaprilisowy żart z tym ASOa moze podjechac spytac na ASO??![]()
Jeśli chodzi o zakład na Baczyńskiego to nie polecam.
Chłopaki robią byle jak i ceny wysokie.
Omijać dużym łukiem.
Ja zakładałem już gaz w kilku samochodach i za każdym razem w firmie CZAKRAM w Tarnowie. To generalny dydtrybutor BRC na polskę, zakład w Tarnowie to pierwszy zakład z sieci, chłopaki mają ogromne doświadczenie i znają się na rzeczy - mają też własną hamownię na której sprawdzą efekty swej pracyCzakram zakłada również gaz do fabrycznie nowych samochodów - to o czymś świadczy. Nie jest tanio ale naprawdę warto.
Ps, jak wracam do nich z gazem który zamontowali to tylko na planowy przegląd - w "międzyczasie" pomiędzy przeglądami nie było nigdy takiej potrzeby.
Współczuję tym którzy zakładają gaz u pseudofachowców i klną na instalację - ja nigdy nie miałem powodu narzekać na gaz.
Pozdrawiam
WIKAR