• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Gdzie założyć gaz w rzeszowie?

grechu

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 1.8
Witam, ze wzgledu na ceny benzyny chce założyć instalacje lpg. pytanie brzmi gdzie dobrze można to zrobić w Rzeszowie. Liczę ze wypowiedzą się osoby które zakładały w Rzeszowie gaz do swojej alfy;)

Witaj,
Polecam Auto BOX, Biedaczów 80 k/Żołyni, p.Zwierzchowski - Autoryzowany Zakład F-my BRC, tel.514 344 350.
Ja u niego byłem tylko na uruchomieniu instalacji, gdyż po zakupie auta wogóle nie działała, teraz jest ok. Gościu ma doswiadczenie, ogarnia temat, jest przystepny - oczywiście mam na mysli instalację IV generacji-sekwencja, pozdr....

kolega w AR 166 2.0 montowal w firmie Sinja, to jest przy wylotowce na Barwinek i byl zadowolony. ja bylem tam na regulacji 2 razy: za pierwszym razem bylem caly czas przy nich i powiedzieli ze trzeba auto na caly dzien im zostawic, drugim razem zostawilem auto na caly dzien i nie zrobili nic wiec podziekowalem za ich "uslugi" - dobrze ze przynajmniej kasy nie wzieli.

dodam, że gdybyś się zdecydował na BRC to w rzeszowie tylko jeden zakład je serwisuje także monopolista i ceny za filtry, regulację ma wysokie.

dodam, że gdybyś się zdecydował na BRC to w rzeszowie tylko jeden zakład je serwisuje także monopolista i ceny za filtry, regulację ma wysokie.

Jeśli chodzi o zakład na Baczyńskiego to nie polecam.
Chłopaki robią byle jak i ceny wysokie.
Omijać dużym łukiem.

Jeśli chodzi o zakład na Baczyńskiego to nie polecam.
Chłopaki robią byle jak i ceny wysokie.
Omijać dużym łukiem.

to gdzie przeserwisować instalację BRC? Bo nikt się nie chce podjąć a panowie z Baczyńskiego mają autoryzację. Polecany zakład wyżej AUTO BOX obdzwoniłem i nie dość, że wolne terminy dalekie to pan z tego co rozmawiałem przez telefon słabo zainteresowany naprawą.

GAZ - Czakram TARNÓW

Ja zakładałem już gaz w kilku samochodach i za każdym razem w firmie CZAKRAM w Tarnowie. To generalny dydtrybutor BRC na polskę, zakład w Tarnowie to pierwszy zakład z sieci, chłopaki mają ogromne doświadczenie i znają się na rzeczy - mają też własną hamownię na której sprawdzą efekty swej pracy :) Czakram zakłada również gaz do fabrycznie nowych samochodów - to o czymś świadczy. Nie jest tanio ale naprawdę warto.

Ps, jak wracam do nich z gazem który zamontowali to tylko na planowy przegląd - w "międzyczasie" pomiędzy przeglądami nie było nigdy takiej potrzeby.

Współczuję tym którzy zakładają gaz u pseudofachowców i klną na instalację - ja nigdy nie miałem powodu narzekać na gaz.

Pozdrawiam

WIKAR

Ja zakładałem już gaz w kilku samochodach i za każdym razem w firmie CZAKRAM w Tarnowie. To generalny dydtrybutor BRC na polskę, zakład w Tarnowie to pierwszy zakład z sieci, chłopaki mają ogromne doświadczenie i znają się na rzeczy - mają też własną hamownię na której sprawdzą efekty swej pracy :) Czakram zakłada również gaz do fabrycznie nowych samochodów - to o czymś świadczy. Nie jest tanio ale naprawdę warto.

Ps, jak wracam do nich z gazem który zamontowali to tylko na planowy przegląd - w "międzyczasie" pomiędzy przeglądami nie było nigdy takiej potrzeby.

Współczuję tym którzy zakładają gaz u pseudofachowców i klną na instalację - ja nigdy nie miałem powodu narzekać na gaz.

Pozdrawiam

WIKAR

czakram to inaczej brc. kolega wyżej nie polecał, ja byłem i trafiłem na miłego i zainteresowanego pana, który znalazł usterkę, naprawił a do tego polecił tańszy zamiennik niż brc i wszystko działa, także daję pozytyw firmie rzeszowskiej, ale natknąłem się na gościa, który tam naprawiał samochód i albo miał zły dzień albo się całkiem nie zna na robocie.

grechu jak chcesz to dam ci namiary na takiego mechanika niedaleko mnie:) mi założy instalacje STAG i jestem zadowolony no i wzią tylko 1,800 Zł więc mi sie wydaje ze to niejest drogo:)

Mam takie pytanie jak się wam sprawuje gaz w waszych ślicznotakch?

umnie nawet chodzi :P mam niedługo bo założyłem go gdzieś w styczniu ale narazie nic się nie dzieje :)

Cześć,

zna ktoś Multiservis z Niwisk k. Kolbuszowej?
Słyszałem kilka pochlebnych opinii na ich temat, macie jakieś doświadczenia z nimi?

Amortyzatory
Powrót