• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Cykliczne spotkania Rzeszów

Dominik. Ja.mogę iść ale do starego browaru na rynku jak coś.

Wysłane z Marsa przy użyciu tapatalka

Ludki jestem już w rze. Ktoś chętny na spontan spota???

Ja piszę się na spota w piątek lub sobotą najbliższą jak wrócę z wyjazdu służbowego z Paryża bo głód spotkać z wami chłopaki mi doskwiera xd

Piątek piątkiem. A może dzisiaj coś zorganizujemy? Spontan spot?

wczoraj spiknelismy się z guciem na milenium by pogadać i zapalić fajeczke.....przy okazji wymienił mi żarówkę :-D :-D

Załączniki

• uploadfromtaptalk1424234068883.jpg
    uploadfromtaptalk1424234068883.jpg
    78.5 KB · Wyświetleń: 91
Tajemnica :-P jakby ktoś potrzebował ściągnąć lampę w tempie expres dzwońcie do nas :-D ja mam zestaw naprawczy a Gucio złote rączki :-D więcej informacji na złocie. Do jutra....:-D

Motodoktor-Co do pytania jak wyciągnął lampy bez ściągania zderzaka to nie ważne jak to zrobił :D Szykujcie termin na lakierowanie przodu :D
A teraz tak na poważnie, udało mi się zalatwić wolny wieczór wreszcie normalnie przyjade na spota :D: uraaaaaaaaaa

Przyjedzie kolega z Bochni 159-ką , może będzie Słowik z koszulkami a ja będę z naklejkami dla tych którzy jeszcze nie odebrali.

Rozmawiałem ze Słowikiem, zależy czy opuści Rzeszów czy nie :).. Dzwonie do Jarosławia :)

Dzwoniłem, Tomek dzisiaj Tatkuje, nie wiem jak reszta :D

Z tego co wiem to EDEK pracuje na drugą zmianę, więc zostaje tylko Betonowy
A z resztą ....... koszulek i tak nie ma to ja wybiorę się do Was za tydzień

Amortyzatory
Powrót