Brera z Suwałk lub okolic...

• Autor wątku Autor wątku ARGT
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

ARGT

Nowy
Auto
2.0
Witam, mam pytanie czy wiecie czy po Suwałkach lub okolicy jeździ jakaś Brera? może ktoś wie gdzie takie auto stacjonuje gdzie można spotkać, bo chciałbym nawiązać kontakt z użytkownikiem Brery, w celu podpytania o to i owo, ostatnio widziałem ciemno szarą na suwalskich blachach ale uciekła mi na światłach :) będę wdzięczny za wszelkie info

Jeżdżę przez Suwałki i faktycznie jest tam brera w takim grafitowym kolorze (widziałem ją przynajmniej ze 3 razy),także śledź ulice.

W 70 tyśięcznym mieście jest tylko jedna Brera, wierzyć mi się nie chce... :)

Ojj... a miałem nadzieje że w Suwałkach jest kilka sztuk,Ciekawe czy w serwisie Fiata na Woj. Polskiego umieli by sobie poradzić z naprawą Brery jeśli była by jakaś grubsza sprawa :)

Ciekawe czy w serwisie Fiata na Woj. Polskiego umieli by sobie poradzić z naprawą Brery jeśli była by jakaś grubsza sprawa :)

Może nie ma co się aż tak daleko zapędzać w ufności serwisom ;).

Aczkolwiek w suwalskim fiacie jest pan-pasjonata alfy,więc może i byłby cień szansy na sukces naprawczy

rybakmj a tak na przyszłość to gdzie polecasz naprawiać/serwisować 159/Brere w okolicach Suwałk, Augustowa czy Grajewa? Bo w naszym regionie takich aut praktycznie nie ma...

Amortyzatory
Powrót