Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z racji ze juz wyjezdzalismy gosc dal do reki tyle ile lakiernik chcial wziac za naprawe i rozeszlismy sie.

Wysłane z mojego PSP3502DUO przy użyciu Tapatalka

Też dobra opcja, ja zawsze mam problemy z osobami które chcą mi wmówić że to moja wina- jak dostałem strzała w zad to też była moja wina, bo gwałtownie hamowałem ;)

Audi to samochód do dawania w palnik, chyba nawet do tego S3 stworzyli, Alfa to auto dla oka, i jak dla mnie z lepszym środkiem, spasowanie nie jest wcale gorsze od Niemca, wygląd o wiele lepszy, po zrobionych 3 tysiacach mogę powiedzieć że na trasę Alfa, wygodniejsze skóry- miększe i do 3 tysięcy obrotów jest cichsza do Niemca- tu częściowa wina wydechu Sporteca, z tym że w Alfie też mam przelot, ale cichszy.
Zawiasy porównywalne tu i tu mam taczkę

Najbardziej boli spalanie na poziomie 12 litrów, chodź przepisowo w 9,5 się obróci (należy zaznaczyć że moje spalanie to 80% trasa i 20% miasto) i to że lata tylko na PB 98- chwała Bogu że paliwo tanieje ;)

Poza tym części to tego auta to przeważnie 1/3 Alfy

Ostatnia edycja:
Najbardziej boli spalanie na poziomie 12 litrów, chodź przepisowo w 9,5 się obróci (należy zaznaczyć że moje spalanie to 80% trasa i 20% miasto) i to że lata tylko na PB 98- chwała Bogu że paliwo tanieje
No to nie jest tak źle - moja V-ka łyka 15 litrów i odnoszę wrażenie, że to nie jest kres możliwości włoszki...:)

To może sobota 12.09?? Wcześniej u mnie ciężko z czasem .

12 chyba będę upalał Ałdi, w poniedziałek będę miał rozpiskę wtedy można coś ustalać

Może następny weekend?

moze byc, zreszta ja w ta niedziele bede testowal audi to moge i w ta noedziele zajechac, jakby ktos mial czas to mozna sie spotkac, a za tydzien znowu
jakby co numer telefonu do mnie 512 754 650

To jak 26- 27????????
26 mam niby robotę, ale jakby co się przełoży. Ale pewnie niedziela była by lepsza

Ja sobotę mogę dopiero od 12. A w niedziele to od samego rana :-)

Docenisz komfort, przestronne wnętrze, łatwość wsiadania i wysiadania i pojemność bagażnika.
Poznacz też co znaczy potężne 125Nm momentu!

A co do miejsca.
Dobrze chyba by było pomyśleć gdzie można usiąść. Ostatnio jak byłem wiatr nas wysmagał.
Mi pasuje wszędzie.

No to niedziela godzina 12 stary dworzec:-)
A tak przy okazji potrzebuję kpl kol 16" z ładnymi zimowymi do citroena.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót