Łomża - jest tu ktoś ?

• Autor wątku Autor wątku Pawel159
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Dostalismy zaproszenie jako Podlaski Klub Alfa Romeo na prezentacje Alfy Giulietty QV. Prezentacja ta odbędzie się w piątek na terenie Lotniska w Białymstoku. Będzie możliwośc napewno pokazania się większemu gronowi ludzi jako klub no i oczywiście przejechania się. Mam nadzieję że bedzie nas jak nawiecej.

Witam Kolegow z Łomży, Ełk i okolice zapraszają na II SPOT Alfamaniaków z Warmiii i Mazur

Miejsce - Parking pod Kauflandem Ełk
Data - 09.07.2011 (sobota)
Godzina -17.00
W programie - sprawdzenie mocy na obwodnicy i przejazd promenadą + Hot-Dogi z BP :)
Zabrać - dobry humor i aparaty fotograficzne​

Jestem tu od nie dawna więc się przedstawię: Mój Nick - Alfa156, imię -Zbyszek. Jestem z Łomży, a jedżdżę 156 2.0 ts + LPG. 1999 r.
prpozycja Konradzikawydała mi się dosyć ciekawa i może by coś z tego wyszło. Ja jestem chętny. Pozdrawaiam wszystkich alfaholików

witam:) ostatnio sie nikt nawet nie odzywal na ŁOmży...
moze zrobimy maly spocik??? jakies propozycje????

Ja bym się pisał na jakiś spocik, ale widzę, że w Łomży i okolicach nic się nie dzieje... Posiadaczem AR jestem od niedawna więc nie znam żadnych "alfiarzy", a ci których spotykam na ulicach Łomży i nieraz Kolna, jadą patrząc przed siebie i sprawiają wrażenie całkowicie niezainteresowanych środowiskiem Alf. Myślałem, że na forum łatwiej będzie poznać się, nawiązać znajomość po to, by wreszcie doprowadzić do spotkania. :(

Witam Alfistów z okolic Łomży!!
Jestem od nie dawna i na forum i w posiadaniu Alfki :). Codziennie do pracy jeździ nią moja kobitka. Ja śmigam w weekendy.
Chętnie wymienię doświadczenia z alfistami.
Pozdrawiam
DF

Kolego,
mogę zerknąć na to auto ale najwcześniej po niedzieli będę w Łomży w dzień.
DF

Witam towarzystwo alfaholików po ponad rocznej mojej nieobecności powróciłem na rejony z nową bellą jak sie zorganizuje jakiś spot to przedstawie moją nową zabawke.

o widzialem dzisiaj twoja nowa alfetke:):) Ładna Ładna. Gratuluje :):)

Wiam że ładna mi też sie podoba a ciebie zauważyłem w ostanim momęcie ale i ty ucichłeś na forum

o bo ostatnio to sie nikt nie udziela na forum a sam z soba nie bede pisal :) mozna cos zorganizowac, jakies male spotkanie . Tylko najpierw trzeba zebrac troche ludzi albo sie przejechac do Bialego jako delegacja z Łomzy :) Annik widzialem twez twoja Belle tez ładna :)

Zgadza sie troche ucichło ja sie też musze wytłumaczyć bo sie nie udzielałem ale byłem na emigracji można coś zorganizować ale jak sie ociepli nie będzie zbyt przyjemnie stać i dzwonić zębami

tak zgadzam sie. To teraz jestem ciekaw ile jest zainteresowanych osob na spota???

zobaczymy może ktoś sie jeszcze odezwie ja nie znam ludzi z ostatnich spotów a jak sie nikt nie odezwie to zaczniemy od nas dwóch jak za pierwszym razem ha ha

Pozdrowienia z Mikołajek.....co prawda to nie Łomża , ale dość blisko :D

zgadzam sie:) dobrze by bylo jakby sie pojawilo pare autek :) Wiec czekamy na reszte kolegow ktorzy sie zadeklaruja i wtedy ustalimy jakis termin:)

Amortyzatory
Powrót