Wpadajcie na spota do Białegostoku dnia 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam
Wpadajcie na spota do Białegostoku dnia 15.10. godzina 18:30 Galeria Zielone Wzgórza parking podziemny obok toru kartingowego. Atrakcją spotu będzie rywalizacja o Mistrza Podlaskiego Klubu Alfa Romeo w jeździe na gokartach.
Pozdrawiam i zapraszam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Chętnie bym złoił wam skórę na tych kartingach ale będzie ciężko się pojawić panie MaRcCo bo znów spot w piątek...![]()
Hej Paczek jak chcesz to bierz te aluski z augustowa bo to 16 a ja jednak kupie 15 skoro mam zimówki.
Jak tam ze zdjęciami ?
Przeszkadza komuś jak będą widoczne blachy na fotkach?![]()
Cezi wszystkim pasuje przesyłaj foty.
Pewnie wszyscy dostali wiadomość że Ełk się zmobilizował i robią spota. Brdzo fajnie! Ktoś się wybierze?
Może niech chłopaki najpierw sami się złapią a następny można się spotkać u nich albo u nas.
Odpowiedni dzień i godzina także jadante wiesz że mnie długo nie trzeba namawiaćja melduję się w Ełku i mam nadzieję że Ty też hehe. Paczek Ty też tam nie ściemniaj tylko dawaj dawaj
![]()
Wiem, że dzisiaj ciężko znaleźć chwilę wolnego czasu i nikt nie jest szejkiem naftowym ale jeżeli tylko ktoś ma ochote z Suwałk lub z Białego to jak najbarzdiej zapraszamy - oczywiście pamiątkowa naklejka ze zlotu też będzie
TERMIN SPOTU - 30.10.2010 (SOBOTA)
GODZINA - 17:00
MIEJSCE - PARKING POD MARKETEM KAUFLAND
W PLANIE - PRZEJAZD PROMENADĄ NA JEZIOREM I SPRAWDZENIE MOCY NA OBWODNICY
ZABRAĆ - DOBRY HUMOR I APARATY FOTO
Ostatnio edytowane przez SEBEK ; 27-10-2010 o 06:27