156 sw posiadam
156 sw posiadam
Ja akurat mam sedana ale ostatnio chciałem porównać swoje JTD z innym i takie Alfinkę po lifcie w wersji SW załatwił mi mój bratanek także jak na terenie Augu i póżnym popołudniem to myślę że damy radę takie coś sprawdzić.
PS Jadante, Paczek myślałem że już przesiedliście się na inne auta że post już ledwo dyszy...![]()
Ostatnio edytowane przez Cezi ; 28-04-2011 o 21:18
Kolego nic z tych rzeczy jakoś tak tylko mniej na forum jest pisane a alfek w mieście coraz więcej.
Hej koledzy, lada tydzien bede w Elku - przeprowadzam sie tam na stale mam nadzieje wobec czego mysle, ze jakis powitalne spotkanie w Suwalkach wchodzi w gre? :-)
Fajnie swoja droga, ze ze slaska pelnego Alfisti uda sie trafic w rejeno gdzie rowniez Alfisti nie sa rzadkością.
zrobmy jakis zlocik w Ełku co wy na to ?
Dostalismy zaproszenie jako Podlaski Klub Alfa Romeo na prezentacje Alfy Giulietty QV. Prezentacja ta odbędzie się w piątek na terenie Lotniska w Białymstoku. Będzie możliwośc napewno pokazania się większemu gronowi ludzi jako klub no i oczywiście przejechania się. Mam nadzieję że bedzie nas jak nawiecej.
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Marku jesteś szybszy niż moje myśli![]()
146 1.6 TS - nie wytrzymała testu zderzeniowego [*]
156 2.4 JTD sportpack - obecna
A jakieś szczegóły ?