witam kolkegow/ szukam kogos kto ma komputer do adaptajni krokowego i przepustnicy a razem przy okazji zobaczyc co mojej belli dokucza
witam kolkegow/ szukam kogos kto ma komputer do adaptajni krokowego i przepustnicy a razem przy okazji zobaczyc co mojej belli dokucza
W pazdzierniku szykuje sie wesele w rodzinie, na ktore sie wybieram do Wizajn (Suwalki, Zytkiejmy i okolice) ,juz sie ciesze na ten wyjazd bo to moje ukochane strony z dziecinstwa (kazde wkacje na gospodarce spedzone = bezcenne)...
Jak ktoś potrzebuje podłączyć się do komputera to zapraszam![]()
słuchacie a moze sie kiedys stykniemy z tymi z białego co wy na to ?? bo ja mieszkam 60 km od białego i bysmy sie zebrali po jechali sie zapoznac z nimi co o tym sądzicie??
Tych z białego nie ma co się bać, także na spoty śmiało możesz wpadać i sam tym bardziej, że masz niedaleko. Info o spotkaniach marecki wrzuca na alfaholikach ale masz je również na stronie http://www.forum.pkar.pl/. Pozdr
nie no spoko ja rozumiem tylko ze fajnie by było zebyscie i wy z suwałk dołączyli he i przy okazji ja bym z wami sie zabrał he heh o cos takiego mi chodzi bo ja do białego i tak smigam prawie co tydzien he wiem mi to luzik
PILNA SPRAWA Koledzy potrzebuję pomocy, właśnie zaliczyłem awarię na drodze pod Suwałkami. Potrzebuję 1 amortyzator na tył, żeby dojechać do Bydgoszczy do 156 SW, cokolwiek żeby tylko można było podmienić w miejsce starego od którego poleciała podstawa sprężyny od korozji i autko stoi. Muszę jakoś dojechać do domu. Pomocy, każdy namiar będzie cenny.
Przy okazji czy tanifiat z allegro działa w Suwałkach?
Witam.Pozdrawiam. Jestem z Suwałk i od niedawna jeżdżę black AR 159Sw. Pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkich wlascicieli, fanow AR z Suwalk i okolic. Przyjezdzam kilka razy w roku.
Znalazlem tu swoja przyszla zone , slub 5.09.2015 w Suwalkach rzecz jasna![]()