Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
To nie ja moje aluski(te ze zdj) leza jak narazie w garazu, alfe kupilem tydzien temu i jak narazie stoji na stalowych ale mam kołpaki podobne do alu, tylko wiecej kółek maja
---------- Post dodany o godzinie 17:19 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:17 ----------
korzystajac z okazji ze jestem przy kompie to zapytam.. Planowalem dzisiaj zabrac sie za wyczyszczenie tapicerek, bo mam je troche upierdzielone. Polecicie moze jakis sprawdzony srodek?co myslicie o vanishu?
panowie nie przesyłam każdemu z obecnych w dniu wczorajszym link do strony ze zdjęciami, nie wymazywałem tablic, mam nadzieję że nikomu to nie przeszkadza
---------- Post dodany o godzinie 20:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:40 ----------
do czyszcenia tapicerki zwykły cif też jest skuteczny
Można było by znów jakiś spot zorganizować, aby więcej alf było Zarejestrujcie się też na forum.pkar.pl . Można by kiedyś spotkać się z chłopakami z Białegostoku i okolic.
świetnie widać że nastepnym razem będzie nas więcej
---------- Post dodany o godzinie 08:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:49 ----------
Jęśli chodzi o II SPOT W SUWAŁKACH to :agree: napewno będzie skoro chętni są. Też napewno się pisze trzeba tworzyć tradycje naszej marki w tym mieście.:driver:
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.