Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
![]()
Kto pozna gdzie? : )
szelment ?
Od grudnia u mnie
Pokaż załącznik 232710Pokaż załącznik 232711Pokaż załącznik 232712
przygotowujemy się do małych zmian, tj. oklejenie grilla, dyfuzora, lusterek i... zastanawiam się co z klamkamina czarny carbon w połysku
+dokładka zderzaka z przodu w tej samej okleinie
btw, wie ktoś kto w Suwałkach okleja? bo do Olecka nie chce się śmigać z Sejn![]()
Wprawdzie jestem z Wielkopolski, ale bywam w Suwalkach dosyc czesto - mam malzonke z Suwalk a tesciowa na codzien pracuje w Sejnach ;-)
Mam takie same turbiny tylko pomalowane na jasny grafit.
Masz sprawdzony serwis, warsztat w Suwalkach badz okolicy ? Gdzie maja takie rolki/hamownie ? Pytam na zapas ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Świetnie!
Foteczki akurat robione podczas chipowaniau Kramkowskiego na Papierniej w Suwałkach
Swoją drogą widzę, że mamy ten sam silniczek, mój wyhamował na 130,7KM / 339,5 nm a po modziku 176,9KM / 408 nm
Co do serwisu jeżeli chodzi o Suwałki to latam po prostu do ASOkosmicznie drogo tam nie mają
Ogólnie częściej witam do serwisu w Białymstoku, gdyż tam studiuję i spędzam więcej czasu, a także z uwagi na to, że większe miasto, więcej alf, większe doświadczenie w serwisie
Chociaż przy hamowni mają też warsztat i z krótkiej rozmowy wydawali się oblatani w 159/ i ogólnie alfach/ także może ich też sprawdzę
Ja w ASO Suwalki bylem pare razy z poprzednia AR 147 i raz nie potrafili mi trafnie zdiagnozowac skrzypienia w przednim zawiasie ;-) Ale ceny wydaja sie bardziej warsztatowevniz ASO. Dosyc czesto widywalem tam na parkingu AR GT.
Ja wlasnie jestem na etapie strojenia. Po pierwszym modzie wyszlo 181 KM i 396 Nm ale w pewnym zakresie obrotow wyskakiwal blad P0091 (na hamowni tego nie wylapali) i wrocilem do serii zeby zdiagnozowac regulator cisnienia i wtryskiwacze.
Blad z opisem i wykresy wrzucilem w dziale Chiptunningu w swoim watku.
Twoj mod to jest to co chciales czy Panowie zrobili tak jak uznali ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk