Widziani

• Autor wątku Autor wątku Cezi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
:) oczywiscie :). Ale mogłem to nie być ja bo mogłem belle pożyczyć :(. A nie juz pamietam. Byłem wtedy z Anią w Multikinie :D

Ostatnia edycja:
Jak mnie wzrok nie mylił to widziałem dziś Sebka na Łukasiewicza w Ełku ok godz 15.30...

A nie myli, nie myli ale ja jakoś Ciebie nie wykukałem, służbowym byleś?

Ktoś mnie( 159 black ) kiedyś pozdrowił w Elblągu a jechał alfą coupe chyba wiśniowa:) miły zwyczaj pozdrowienia dla Elblążan

pozdrowienia dla kolegi srebrna 156 sw, na parkingu koło filharmonii w Białym 30.03. piątek

Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW na klubowych ramkach, koło 15 na rondzie przy gołębiewskim :)

Pozdrowienia dla czerwonej 156 (tablice BIA) która jechała przez Błaszki pomrygane - odmrygane ;)

Sorry że w tym regionie ale właściciel może nie odwiedza innych for regionowych...

pozdrawiam serdecznie! jechałem właśnie do Wrocławia i specjalnie Cię wyprzedziłem, żeby mrugnąć awaryjnymi jak zobaczyłem ramki alfaholików :) a jechałem na resztkach sprzęgła więc wyprzedzenie nie było łatwe :)

Pozdrowienia dla grafitowej 166 na tablicach BMN, miała ramki klubowe, spotkaliśmy się w białymstoku przed rondem przy ulicy, poleskiej - jurowieckiej, jechałem zieloną hondą civic.

W Elblągu na Statoil ul. Grunwaldzka Szara Alfa 156 sedan tablice zaczynały się na S. :confused:

Pozdrowienia dla czarnej 155:confused:
Ne 62**4. Widziany z jadacej z przeciwka 'siodemki'... Autobusu. 15:44 przy Shellu.

Widziałem ramki :-)
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

Ze taki user?

Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2

tak, tylko jedna 155 została w Elblągu :)

Amortyzatory
Powrót