• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziani

• Autor wątku Autor wątku Cezi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
bardzo często bywam w Olsztynie...
w O-dzie praktycznie co dzień widać autko no ale to zrozumiałe...;)
a Alfka się wyróżnia bo to chyba jedyna 145-tka z dziennymi ledami...

Ostatnia edycja:
Trasa Ostrów Mazow.-Łomża około godz 17 dwie alfinki: jedna czerwona 156 na ostrowskich blachach, a druga srebrna też chyba 156 (zobaczyłem w ostatniej chwili:P) z Sejn. pozdr

Dzisiaj dwie ustrzelone i obie na Rondzie Solidarności ( ul. Obwodowa) w Giżycku. Jedna srebrna 156 ok godziny 13.00 (jechała za mną także nr nie widziałem i odbiła w kierunku centrum) , a druga czarna 156 na blachach z Pisza ok godziny 15.40. Pozdr

jak są jacyś alfiści w Iławie to już pozdrawiam :) wybieram się na przyszły weekend więc będę wypatrywać alfy :)

niedziela03042011

pozdrowionka dla kolegi z ar 166 2.4 jtd na sokolskich blaszkach od ar 159 1.9 jtd z płocka............razem przez antoniuk smignelismy

Pozdrowienia z dnia 30.04.2011 dla sympatycznej machającej pani w srebrnej 156 na nr BBI widzianej w Bielsku Podlaskim

Paczek.gsm widziałem Cię chyba w poniedziałek 02.05.2011 około godz 14.30 obok Chaty w Suwałkach. Nie jestem pewien bo nie znam jeszcze Twojego auta ale srebrne SW to było na pewno:)

14.06.2011 wtorek plaża "Patelnia" w Przewięzi koło Augustowa czarna 166 na blachach NOL + dzisiaj w Kolnie na ulicy Konopnickiej srebrna Brera:)

srebrna AR 166 (przed FL) eskortująca kolarzy w Giżycku

Dziś w Wysokim Mazowiecku 5:30, cholera wie, albo dziura albo jakaś ciemna 156 na BWMie mi mignęła, chyba miała tabliczki klubowe, ale za późno się zorientowałem i nie przyjrzałem się do końca. Biorąc pod uwage ze często jeźdzę tą drogą o tej godzinie to może to jeszcze zweryfikuję

Elbląg. Zielona butelka Alfa 156 i czarna 166 okolice ul.słonecznej codziennie. srebrna 159 okolice al.grunwaldzkiej chyba parkowana za halą.

elblag - czarna brerra rej WJ , okolice mickiewicza :girl_wacko:

dzisiaj w Nowym Dworze Gdańskim widziałem Alfę Romeo 155 niebieską na blachach z malborka ...:)wjeżdżała do Orlika...:)

ta niebieska 155 gosciu pracuje w browaze w elblagu ale nie jest kontaktowy

Amortyzatory
Powrót