Białystok spotkanie

nowy ;)

witam, jestem nowy an tym forum, z piiknego miasta Białegostoku:D zlocik jakis może sie szykuje:D

U nas sie szykuje :D Troszke daleko,ale wpaść możecie :)

zapraszam wszystkich z Białegostoku i okolic na spot w dniu 29.03.09 miejsce moze ustalmy na terenie gieldy przy oltarzu godzina 16:00
Pozdrawiam i czekam na odzew chetnych

MaRcCo, fajnie ze w pore przeczytałem ,hehe dwa dni opijalem auto:cool: a teraz juz po pracy piweczko i nie pojade :mad:

no moze by pasowalo piatek 3.04.09 miejsce i godzina do umowienia

A moze bysmy wyskoczyli zareprezentowali B-stok na zlocie w Kazimierzu 5.04.09 bo ja sie wybieram a na dwa auta bylo by razniej??

zrobie rozrząd to napewno sie ustawimy ,tymczasem szukam dobrego mechaniora w białym,jakby kto wiedział prosze pisać na gg 704271

Propozycja Spotu dnia 7.04.09 godzina 17 miejsce do ustalenia ale zapewne Parking na wylotowce do Wawy przy kosciele na wysokim stoczku czekam na odpowiedz chetnych
Pozdrawiam

Witam

Marcin z tej strony, pojawilem sie dzis na zlocie, jak cos czekam na dalsze info w sprawie kolejnych spotkan ;)

no ja tylko Strzala_1 widzialem dzisiaj , cos to piszcie tylko odpowiednio wczesniej na temat spotkań, pozdro

Tomek wstepnie umawilismy sie na poniedzialek 13.04.09 ale zapewne nie kazdy bedzie mogl lub nie bedzie w stanie ;) ale propozycje mile widziane

13go w południe jakoś z wichury wracam:D:D tak na 16-18 mozna sie ustawić gdzieś pogadać, Wesołego JAJKA !!! :D

Propozycja Spotu dnia 14.04.09 godzina 17 miejsce Parking na wylotowce do Wawy przy kosciele na wysokim stoczku czekam na odpowiedz chetnych
Pozdrawiam

witam
świezak jestem na tym forum i dopiero zobaczylem ten watek :)
w poniedzialek to sie pewnie nie wyrobie na 17 ale chetnie sie zjawie innym razem, no chyba zebym zdazyl :)
Pozdro!

karl508 ale 14.04. to wtorek nie poniedzialek wiec mam nadzieje ze wtorek Tobie pasuje
pozdrawiam

no faktycznie cos mi sie pomylilo...
ale niestety we wtorek o tej porze mam obiadek z przyszla tesciowa :)

Amortyzatory
Powrót