mi pasuje każdy dzień do końca miecha byle popołudniu !!!!!!!![]()
mi pasuje każdy dzień do końca miecha byle popołudniu !!!!!!!![]()
Strzala w czwartek odpada jedynie niedziela pasuje a co do naklejek klubowych jeszcze duzo zostało ale chcetnych jakos brak
Ale zalezy jaka godzina spotkania w sumie od 17:00 do 18:30 bede dostepny
Ostatnio edytowane przez MaRcCo ; 20-10-2009 o 07:56
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
no myślę ze się uwiniemy w półtorej godziny z tymi fotami![]()
wiec koledzy spotkanie ustalmy na czwartek godz. 17:30 na parkingu przy pałacu Branickich potem ustalimy co dalej robic. Dzis spotkam sie z Jerzym wiec zapewne kazdy dostanie jeszcze smsa o w/w spotkaniu i taka goraca prosba moja i Jerzego jezeli piszemy wam smsy na temat spotkania odpisujcie ze otrzymaliscie nawet jak was nie bedzie ale bedziemy wiedziec ze smsy dostarczono do was
Pozdrawiam i do zobaczenia w czwartek
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
a więc niech tak będzie![]()
dobrze ze czwartek bo weekend pracuje a czwartek mam wolny wiec powinienem byc![]()
MaRcCo dostaniesz raport to wiadomo ze doszedł![]()
tomekono ale jak sie wysyla ta sama wiadomosc dla kilku nadawcow to niestety nie wiadomo czy doszla wiadomosc do kazdego
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Frekwencja na spocie dopisala było nas jedenastu ale aut 10 poniewaz kolega Andrzej przyjechal samochodem służbowym, a mogło być nas wiecej ale niestety nie wszystkich chyba termin pasował. Po zbiórce pod Pałacem Branickich udalismy sie na parking jednej z galerii aby zrobic pare fotek. Przejazd przez miasto to było coś pieknego 10 Alfinek jechała jedna za drugą, inni uczestnicy drogi poprostu zwalniali zeby popatrzec na to jak przejezdzamy przez skrzyzowania i ronda. Mam nadzieje ze nastepny spot bedzie rownie liczny a nawet liczniejszy
Pozdrawiam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
trzeba trochę zrobić porządek z organizacja spotkań
żeby nie było takich sytuacji jak dziś miedzy mną i jednym kolega
spotkania będą dwa w miesiącu oficjalne kolejne będą od zachcianek na spociki
w najbliższym czasie trzeba zorganizować spotkanie w pubie Antidotum i dogadać się w sprawie organizacji i planu działania bo jednym słowem robi się mały chlewik
tu w tym dziale i temacie będą wszystkie wiadomości i ustalenia terminów spotkań chyba każdy ma czas wejść na 5 minut odpisać na forum lub dać propozycje
piszcie wszyscy jak macie rozplanowane dni który w najbliższym tygodniu dzień wam pasuje
ja proponuje czwartek godzinę na przykład 18
najlepiej żeby było nas jak najwięcej co by ustalić i żeby prawie każdy wiedział dokładnie co i jak i mógł powiedzieć swoje zdanie
SORY za to co dziś słuchaliście, wyjaśniliśmy sobie na spokojnie na osobności potem i doszliśmy do porozumienia.