a ja mam nadzieje ze przyjedzie jakaś 147 bo mam dylemat czy kupować 156 czy 147 bo obie mi sie podobają i sam już nie wiem czego chcę![]()
a ja mam nadzieje ze przyjedzie jakaś 147 bo mam dylemat czy kupować 156 czy 147 bo obie mi sie podobają i sam już nie wiem czego chcę![]()
a propos 166 w sobote chciałem zwerbować pewnego typka ale jakiś burakowaty był i powiedział ze nie chce mu sie przyjeżdżać
zapowiedzialem sie ze bede, ale niestety odpadam - Alfa unieruchomiona
zabralem sie za naciganie paska i robota stanela - nie moge go zalozyc na miejsce!!!
a tak przy okazji - gdzie w bialym seerwisujecie swoje Alfy??? musze kogos znalezc i sie trzymac jednego warsztatu.....
Kolego jest u nas mechanik ktory zawsze pomoze jak ma czas wystarczy sie z nim dogadac![]()
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Propozycja spotkania:
19.11.2009 godzina 18 miejsce jak ostatnio czyli Galeria Zielone Wzgórza obok toru Kartingowego i jeszcze była propozycja zrobienia spotu plenerowego w jakis weekend, zrobilibysmy jakies ognisko kiebłaski i kto by nie był samochodem to nawet jakies procenty też by były wiec czekam na jakies propozycje
Pozdrawiam
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
Odzyskałem w końcu auto i jestem za ogniskiem, tylko ten weekend nie będzie mi pasował
andrzej napewno ten weekend to zawczesnie musimy ustalic dokladna date zeby wszystkim pasowalo to nawet moze byc w grudniua w czwartek bedziesz??
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
w grudniu było by spoko to wtedy były by duże szanse ze przyjechałbym ja sam![]()
Podoba mi się propozycja z ogniskiem.![]()
Jeśli chodzi o czwartek 19 listopada - mi pasuje, chyba że coś nieoczekiwanego w ostatniej chwili wyskoczy.