Białystok spotkanie

No i kto mógł lub dal rade to się zjawił :) nowe osoby milo było poznać i mam nadzieje ze na kolejnym tez się zjawicie

Pozdro

ja niestety nie moglem ale nastepnym razem jak tylko bede mial czas to napewno sie zjawie

proponuje spotkanie w niedziele 19.04.09 o godzinie 16 przy na lotnisku a miejsce to przy ołtarzu Papieskim mam nadzieje ze bedzie nas tylu jak ostatnio a nawet i wiecej
Pozdrawiam

A nie moglibysmy zorganizowac czegos jutro ? W niedziele spadam do Wawy, wiec nie dam rady... Czekam na odpowiedz i to jak najszybciej, bo za 2-3h nie bede juz mial dostepu do neta...

Witam, prawdopodobnie będę w białym w niedziele, także wstępnie przyjadę :)

spotkanko 19.04.2009 lotnisko krywlany przy pomniku( ołtarzu ) godzina 16
dla osób nowych nie znających miejsca uwaga na jednoślady na lotnisku

no i spocik się odbył atmosferka super, mały sprint ulicami miasta, co nieco do pożywienia no i każdy szczęśliwy w swoja stronę, a tu foto jedno z nielicznych

no to i ja wrzucę z jedno zdjęcie :)
153.jpg

URL%5D
showFullSize.php

IMG%5D

Ostatnia edycja:
kurde a ja po raz kolejny nie moglem przyjechac, mialem juz kupione bilety na mecz, do trzech razy sztuka :)

Propozycja Spotu wtorek dnia 28.04.09 godzina 17-18 miejsce Parking na wylotowce do Wawy przy kosciele na wysokim stoczku
Pozdrawiam

kurde a ja chyba we wtorek stawiam swoja alfe do mechanika na wymiane wahaczy :(

poczekaj do środy:D tez wahacze do wymiany lekko, bardziej tulejki, ale do władka i spowrotem jakos wytrzymaja:)
WESOŁEJ MAJÓWKI !!! pozdro szejset:D

Amortyzatory
Powrót