A wiec jutro najpozniej w środę będę wiedział czy będzie ktoś z gazety na naszym spotkaniu piątkowym, także gorąca prośba żeby było nas jak nawiecej żeby lipy nie było
A wiec jutro najpozniej w środę będę wiedział czy będzie ktoś z gazety na naszym spotkaniu piątkowym, także gorąca prośba żeby było nas jak nawiecej żeby lipy nie było
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
ja raczej na 100 % będę![]()
No jak bedzie ktos z gazety to moze nawet ja sie pofatyguje dojechac do was![]()
leze od piatku z temp w lozku, dostalem antybiotyk, jezeli do piatku wstane na nogi to przybede...
Alfa znow zaniedbana, od piatku nie jezdzona, snieg zasypal, a najlepsze ze 13 badania mi sie koncza ;p
Mnie niestety nie będzie, akurat jadę na kulig![]()
wczoraj w nocy jezdzac i sprawdzajac pracowników czy nie spia w pracywsadzilem za wycieraczki wizytowke naszego forum dla 7 alfinek mam nadzieje ze zaloguja sie na naszym forum i odwiedza nas w piatek
![]()
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD
No a co do Piatku to moze ktos podac do siebie numer bo jak nie bede mogl trafic to bede dzwonil![]()
znalazłem przypadkiem 33 do klubu czerwona no i 16vkolega ma nie za dużo czasu ale będzie starał się zjawiać
no to super bedzie moze nas wiecej jak sie spodziewalem ale lepiej nie zapeszac zobaczy sie w piatek ilu nas sie zbierze mam nadzieje ze gosciu z gazety nie zapeszy a jak da ciała to ja sam cos wykombinuje aparat wezme![]()
Trzy Magiczne Cyfry
Była - 156 2,0 TS
Jest - 166 2,4 JTD