Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
ja mieszkam 60 km od białego ale alfki nie mam jeszcze :/ może za 1,5 roku kupie alfę 156 po lifcie z 2003 roku czarna albo srebrna.. nie wiem jeszcze czy diesel czy benzyna tylko.
Witam na majówkę to pewnie jakiś wiekszy zlot bedzie organizowany , ale co jakiś czas odwiedzam znajomych z Białego, więc można by było coś zorganizować Pozdrawiam
Jak w końcu uda mi się kupić Alfe to jestem jak najbardziej ZA Mieszkam obecnie w Warszawie ale jestem w Białym raz w miesiącu na weekend. Będę śledził temat, jak by co to "count me in"
ja proponowalbym maly spocik 15.02.09 jakby bylo w miare cieplo to na terenie gieldy a drugi wariant parking Galerii "Alfa" tam jest w miare cieplo no i ma cos w sobie z nazwy
Pozdrawiam i czekam na odzew
PS godzina do ustalenia
nie ma sprawy wazne ze cos sie zacznie ruszac wiec sledz nabierzaco albo nawet pisz wczesniej kiedy bedziesz w bialym to sie jakos zorganizujemy
pozdrawiam
mala zmiana zapraszam 13.02.2009 na maly spocik w gronie b-stockich alfaholikow godzina: jeszcze nie wiem
Miejsce: j/w na parkingu kolo koscioła na wysokim stoczku
jak cos to pisac lub dzwonic nr. gg 3475292 ; 509-109-713
15.03.09 spocik tez aktualny wiec czekam
pozdrawiam
niedziela dalej aktualna wiec zapraszam bo na wczorajszym spocie byly tylko dwie osoby ja i kumpel 155, az wstyd dla bialostockich alfaholikow ale z czasem moze bedzie nas wiecej
pozdrawiam
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.