Białystok spotkanie

MaRcCo

Nowy
Auto
Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Moze jakos bysmy sie z podlasia zebrali o spotkali pogawedzili o naszych alficzkach czekam na propozycje

albo niema na tym forum nikogo z bialegostoku i okolic albo brak checi na spotkanie no nic bede czekal dalej na propozycje

było do Kazimierza przyjechać :) wiem ze kawałek .. ale warto .. coś będziemy kombinować pewnie niedługo

Może jakas majówka w białymstoku Grill i takie tam

Czekam na propozycje i chetnych z Białegostoku i okolic

Alfaholicy Łączmy się :mrgreen: :twisted:

ja mieszkam 60 km od białego ale alfki nie mam jeszcze :/ może za 1,5 roku kupie alfę 156 po lifcie z 2003 roku czarna albo srebrna..:) nie wiem jeszcze czy diesel czy benzyna tylko. :D

Witam na majówkę to pewnie jakiś wiekszy zlot bedzie organizowany :) , ale co jakiś czas odwiedzam znajomych z Białego, więc można by było coś zorganizować :) Pozdrawiam

Ja zawsze chetny na spotkanko tylko data i godzina i jestem :)

Ja tam chetny na spotkanie,a w bialym czesto bywam,wiec jak cos to dam znac,pozdro

Jak w końcu uda mi się kupić Alfe to jestem jak najbardziej ZA :) Mieszkam obecnie w Warszawie ale jestem w Białym raz w miesiącu na weekend. Będę śledził temat, jak by co to "count me in" :)

ja proponowalbym maly spocik 15.02.09 jakby bylo w miare cieplo to na terenie gieldy a drugi wariant parking Galerii "Alfa" tam jest w miare cieplo no i ma cos w sobie z nazwy
Pozdrawiam i czekam na odzew
PS godzina do ustalenia

Mam już autko, jednakże nie dam rady w wymienionym terminie. Może w połowie marca.

nie ma sprawy wazne ze cos sie zacznie ruszac wiec sledz nabierzaco albo nawet pisz wczesniej kiedy bedziesz w bialym to sie jakos zorganizujemy
pozdrawiam

Witam. Ja jestem z okolicy Białegostoku więc jak będzie jakiś spot to ja jestem chętny.

no wreszcie jakis chetny moze bysmy ustalili na 15.03.2009 maly spocik co do miejsca i godziny ustalimy zaniedlugo??

proponuje godzine 16 lub 17 jak bedzie pasowac najlepiej bedzie jak spotkamy sie na placu kolo Kosciola na wylotowce na Wawe

mala zmiana zapraszam 13.02.2009 na maly spocik w gronie b-stockich alfaholikow :) godzina: jeszcze nie wiem :)
Miejsce: j/w na parkingu kolo koscioła na wysokim stoczku
jak cos to pisac lub dzwonic nr. gg 3475292 ; 509-109-713
15.03.09 spocik tez aktualny wiec czekam
pozdrawiam

spocik odbedzie sie o godzinie 18 miejsce jak wyzej
zapraszam

Ja dziś nie dam rady choć bardzo bym chciał. Co do niedzieli to porozmawiamy o tym na GG ;-)

niedziela dalej aktualna wiec zapraszam bo na wczorajszym spocie byly tylko dwie osoby ja i kumpel 155, az wstyd dla bialostockich alfaholikow ale z czasem moze bedzie nas wiecej
pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót