Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Myślałem, aby zrobić jakiś większy zlot. Myślę, że któraś sobota wieczór najbardziej będzie pasować. Lecz najpierw trzeba zebrać ludzi wtedy się ustali termin oraz miejsce.
Na ogólnopolski zlot jedzie dość dużo aut z tego rejonu, co do tej imprezy w Łomży to 18 mam wolne i może przyjadę, jak jeszcze jakiegoś ziomka znajdę.
A takie pytanie, bo co prawda w tamtej części Łomży nie byłem od wieków, ale tam asfalt za równy nie był, no i 1/8 mili
Czym startować, jedyna Alfa która by coś miała do pokazania jest w Lublinie, poza tym 2.5 tylko by wchodziło w grę z przymusową Q2, bo bez to z tych 200 metrów kołami by miołła przez pierwsze 40. A i jeszcze najważniejsze- co to za wyścigi w prostej linni, takie wyścigi to masz jak na światłach obok Bemka staje
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.