• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wojewódzki spot w Piotrkowie Trybunalskim

Kuba_156

Nowy
Auto
Już bez Alfy...
Witam! :D
Co myślicie aby np. przywitać wiosnę jakimś większym spotem w Piotrkowie?
Czemu Piotrków? Głównie dlatego, żeby zjechały się tam Alfy z Bełchatowa, Radomska, Łodzi, Piotrkowa i inny miast województwa Łódzkiego. Może koledzy ze śląska również nas odwiedzą? :)
Myślę, że miasto na spotkanie jest odpowiednie, ponieważ większość będzie miała taką samą odległość z miejsca zamieszkania.
Oczywiście miejsce do ustalenia. Na pewno na wiosnę, żeby było ciepło. Chyba, że znajdzie się ciekawa miejscówka z jakąś knajpką, żeby ładnie zaparkować nasze Belle i wybrać się na kawkę, posiedzieć, pogadać...

Byli by chętni? :D

INFORMACJE DOTYCZĄCE ZLOTU REGIONALNEGO - 19 Marca 2011 (sobota)
Zbiórka pod zamkiem w Piotrkowie na ulicy Zamkowej - godzina 10:30. Kiedy wszyscy się odmeldują jedziemy (godzina 11) w eskorcie policji prowadzoną przez Alfe 159 na lotnisko (ulica Lotnicza) ulicami: Jerozolimska, Kopernika, 3 Maja, Franklina Roosvelta, Przemysłowa. Wjazd na lotnisko płatny 20 PLN. Na lotnisku czekają takie atrakcje jak: pokazy motocyklowe, KZK (zręcznościówka) itp. Na miejscu jest stołówka i obiady zamówione są dla każdego. Prawdopodobnie będzie TV i gazety. Lista na Zlot otwarta jest do 18 Marca.

OSOBY ZAOFEROWANE ODBIOREM ZAŁÓG:
OSOBY ODPOWIEDZIALNE ZA ODBIERANIE ZAŁÓG:
1. SOMEONE83 - Kielce, Radom
2. BORSUKMAX - Łódź
3. 145Q - Bełchatów, Radomsko, Częstochowa
4. b-ski - Wa-wa, Tomaszów
5. Ender albo 145Q - Kalisz, Sieradz, Łask,

Jeżeli ktoś jedzie ze śląska proszę o kontakt ze mną.Częstochowa spotyka się ze mną na stacji Orlen w Radomsku(Stobiecko Szlacheckie) o godzinie 10.

Ostatnia edycja:
jestem za i bede:)

Jak we wiosne będzie ciepło to i ja pojadę ;) (a w zasadzie mam ochotę - a wiadomo że więcej konkretów będzie po wyborze terminu :))

Jak we wiosne będzie ciepło to i ja pojadę ;) (a w zasadzie mam ochotę - a wiadomo że więcej konkretów będzie po wyborze terminu :))

Z tego co patrzyłem w kalendarzu, wynika, że pierwszy dzień wiosny wypada w poniedziałek. Może by tak 19.03.2011, tj. sobota? :)

A ktorą godzine proponujecie??
Wyskocze z propozycją... Może 12.
Zdążymy dojechać z całego województwa :P - ustalimy jakieś miejsce na obiadek - a potem coś dalej będziemy tworzyli... Może na jakieś kręgle :D

A ktorą godzine proponujecie??
Wyskocze z propozycją... Może 12.
Zdążymy dojechać z całego województwa :P - ustalimy jakieś miejsce na obiadek - a potem coś dalej będziemy tworzyli... Może na jakieś kręgle :D

Może i być wstępnie 12. Do spota zostało jeszcze ponad 3 miesiące :D
Podejrzewam, że godzina jeszcze się zmieni :)

Tak ale chodzi o porę dnia... Żeby było jasne że nie o 20-21...
Tak? :cool:

Jeżeli chodzi o to, to wiadomo, że nie :D Trzeba się spotkać za dnia i w miare wcześnie rozjechać się do domów :)

---------- Post dodany o godzinie 13:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:00 ----------

ja też sie pisze i podejrzewam ze pare osob z łodzi namowie :)

Oby jak najwięcej :fans:

Jeśli moja Babcia dojedzie do Piotrkowa, to też bardzo chętnie się zjawię :D

Też mógłbym się zjawić! Zobaczymy jak to będzie wyglądać z czasem?!

Jeśli moja Babcia dojedzie do Piotrkowa, to też bardzo chętnie się zjawię :D

A czemu ma nie dojechać? :) Da radę. W końcu to Alfa :D

---------- Post dodany o godzinie 13:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 13:16 ----------

Też mógłbym się zjawić! Zobaczymy jak to będzie wyglądać z czasem?!

Mam nadzieje, że jednak ten czas się znajdzie :)

Witam! :D
Co myślicie aby np. przywitać wiosnę jakimś większym spotem w Piotrkowie?
Czemu Piotrków? Głównie dlatego, żeby zjechały się tam Alfy z Bełchatowa, Radomska, Łodzi, Piotrkowa i inny miast województwa Łódzkiego. Może koledzy ze śląska również nas odwiedzą? :)
Myślę, że miasto na spotkanie jest odpowiednie, ponieważ większość będzie miała taką samą odległość z miejsca zamieszkania.
Oczywiście miejsce do ustalenia. Na pewno na wiosnę, żeby było ciepło. Chyba, że znajdzie się ciekawa miejscówka z jakąś knajpką, żeby ładnie zaparkować nasze Belle i wybrać się na kawkę, posiedzieć, pogadać...

Byli by chętni? :D
dzięki Kuba za pomysł wyślij mi na priv pomysły coś się zorganizuje
pozdrawiam i będe

Amortyzatory
Powrót