Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
w GT to mogłem być ja, bo kręciłem się w okolicach Żukago i KartuzPozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery na GD spotkanego na sulminie w niedziele na arenie ASG Oraz srebrnej GT mijalismy sie kolo żukowa![]()
w GT to mogłem być ja, bo kręciłem się w okolicach Żukago i Kartuz![]()
Pewnie tak Twoje fele gniotą system Jaki to rozmiar 19"?
zaisteStałeś dzisiaj na parkingu na Łużyckiej? Widziałem tam srebrną GT na GA z klubowymi ramkami i felgami jak pokazałeś wyżej
zaiste
pracuję na Łużyckiej
bo pracuję tu dopiero 3 miesiące, a przeważnie to żona używa Alfy w ciągu dnia, więc [notranslate]Alfa[/notranslate] rzadko stoi na ŁużyckiejNigdy wcześniej nie widziałem tam Twojej GT, a od prawie roku też tutaj pracuję
bo pracuję tu dopiero 3 miesiące, a przeważnie to żona używa Alfy w ciągu dnia, więc [notranslate]Alfa[/notranslate] rzadko stoi na Łużyckiej![]()
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery na GD spotkanego na sulminie w niedziele na arenie ASG Oraz srebrnej GT mijalismy sie kolo żukowa![]()
pozdrawiam kierownika srebrnej GT zaparkowanej obok mojej brery na zaspie parę dni temu
heh, zaraz połowa pomorskich alfaholików bedzie widziana na łużyckiej
Gdzie pracujesz? w którym budynku?
Bo jak my z Damianem (darkdancerr) zaczęliśmy o tym rozmawiać to się okazało , że siedzimy w sąsiednich pokojach
Dzisiaj widziałem jeszcze czarną 147 FL na tablicach GD i klubowych ramkach zaparkowaną na parkingu przy SKM przy Łużyckiej![]()
To moja. Parkuję tam, jak przy biurze nie mogę, Łużycka 8
![]()