• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany/widziana

Widziana Super czerwona 159tka na Władysława 4 ! Pozdrowiam kierowce !

pozdrawiam wodza w 147, który dziś chodnikiem omijał korek na Opener'a na skrzyżowaniu Dąbka/Zielona ;)

Dzisiaj przy Bulwarze Nadmorskim widziana biała Giulia i zaraz potem 159 SW. Pozdrowienia dla kierowników ;)
Wcześniej na Morskiej czarna Giulia ;)

20170703_184236.jpg20170703_184253.jpg

Na Morskiej też jedna parkuje pod blokiem bliżej dworca- chyba jedna z najpierwsiejszych w Gdyni :P

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 164, jechaliśmy dziś obok siebie w Rumi i Redzie. Widok starej dobrej V6 z rana w drodze do pracy poprawia humor :)

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery na GD spotkanego na sulminie w niedziele na arenie ASG Oraz srebrnej GT mijalismy sie kolo żukowa :p

[MENTION=52652]mufas[/MENTION]
Stałeś dzisiaj na parkingu na Łużyckiej? Widziałem tam srebrną GT na GA z klubowymi ramkami i felgami jak pokazałeś wyżej :P

bo pracuję tu dopiero 3 miesiące, a przeważnie to żona używa Alfy w ciągu dnia, więc [notranslate]Alfa[/notranslate] rzadko stoi na Łużyckiej :)

heh, zaraz połowa pomorskich alfaholików bedzie widziana na łużyckiej :P
Gdzie pracujesz? w którym budynku?
Bo jak my z Damianem (darkdancerr) zaczęliśmy o tym rozmawiać to się okazało , że siedzimy w sąsiednich pokojach :D

- - - Updated - - -

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Brery na GD spotkanego na sulminie w niedziele na arenie ASG Oraz srebrnej GT mijalismy sie kolo żukowa :p

pozdrawiam też z areny ASG. Byłeś furą? Bo nie zauważyłem żadnej AR (albo nie pamiętam co u mnie tez jest prawdopodobne ;) ) :)
Ja tam bywam praktycznie co niedzielę...

a przy okazji pozdrawiam kierownika srebrnej GT zaparkowanej obok mojej brery na zaspie parę dni temu
który grzebał w bagażniku. Sorry za niepogadanie, koszmarnie się spieszyłem...

Dzisiaj widziałem jeszcze czarną 147 FL na tablicach GD i klubowych ramkach zaparkowaną na parkingu przy SKM przy Łużyckiej :D

heh, zaraz połowa pomorskich alfaholików bedzie widziana na łużyckiej
Gdzie pracujesz? w którym budynku?
Bo jak my z Damianem (darkdancerr) zaczęliśmy o tym rozmawiać to się okazało , że siedzimy w sąsiednich pokojach

Łużycka 2, parter. :)
Widzę z okna Alfę 166 użytkownika Murgrabia :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót