Widziany/widziana

pozdrawiam Alfaholika którego 159ka stoi w Gdańsku ul. Dąbrowskiego w M.A.K. Auto Service :) Odbierałem dzisiaj swoją Alicje i mimo że widziałem ją już wcześniej to dopiero dzisiaj zobaczyłem że ma klubowe ramki :) ps. Szybkiego powrotu Alfy do zdrowia życze,mam nadzieje że jak najszybciej zrobią ten komputer :P

Pozdrawiam granatowa 156 fl widziana dzis w okolicach starych babek, chyba. Oramkowana

Wyslano z Xperia Z

Widziane dzisiaj (24.01.2015 godz. 9 z minutami...) trzy Alfy w Starogardzie Gdańskim na drodze nr 22:
- czarna 156 kombi GST....
- czerwona 147 NE...
- czarna 159 chyba kombi GST... (chyba)
Pomachane; z odmachaniem było różnie....
Pozdrawiam....

Pozdrawiam kierownika/kierowniczke ciemnej 166 miedzianej kilka chwil temu w Gdyni za business Center na śląskiej.

Pomachane w stronę kierowników z szarej/srebrnej 156 JTD na CNA XXXX w Człuchowie 19.02.2015 o godz. 10,15... śmigali w kierunku Koszalina...

Widziana czarna GT na ramkach na rejestracji GD między Kościerzyną a Kornym. Któż to ?:)

attachment.php

Załączniki

• C35984165_1.jpg
    C35984165_1.jpg
    19.8 KB · Wyświetleń: 426
Alfa 159 dzis na trasie Gdansk-> Lębork :) po Twoich długich ogon za mną zwolnil bo myślał ze misiaki susza ;)
Sent from my Nokia Lumia 925
using Tapatalk

Pozdrawiam osiedlowych Alfistów, wszyscy bez ramek, ale może akurat jest ktoś z nich na forum ;) Dwie czarne 147 i jedna piękna biała 147 FL. Gdańsk-Żabianka-Osiedle Pomorska.

Pozdrowienia dla czerwonej 156-tki w kombi widzianej dziś pod Wydziałem Ekonomicznym w Sopocie. Alfa z ramkami klubowymi.

Widziana 159 kolor szary/beżowy wczoraj w niedziele tj. 24.05.2015 koło godz. 16-18 zaparkowana za Urzędem w stronę Bulwaru. Pozdrawiam

Pozdrowienia dla pięknej czarnej 159 z ul. Zakopiańskiej :) Codziennie mijam i codziennie zazdraszczam...

Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale chyba ogólnego (nie regionalnego) tematu z serii Widziany/widziana nie ma. Więc jako, że przy wyjeździe z Gdańska na autostradzie A1 się rzecz działa to pisze w pomorskim :)
Pozdro dla właściciela pięknej Alfy 147 Ducati Corse :) Jechałem Ducati Monsterem 620 czarnym ;) Mam nadzieje, że to ktoś od was :) Forza Italia!

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej Alfy 156 JTD na rejestracji GDA oraz włoską flagą na tylnej szybie, za którą jechałem dzisiaj na Armii Krajowej :)

Ja pozdrawiam kolege w troche zmęczonym z przodu GT na blachach WZ :) Dla odmiany widziany w krynicy morskiej :)

302.jpg

a ja pozdrawiam kolegę, który zaczępił nas w Karwii, posiadacza bliźniaczki mojej 159 :)

Taka sytuacja pod wydziałem zarządzania w Sopocie.
Pozdrowienia dla właścicieli czarnych

attachment.php

Załączniki

• IMG_0603.JPG
    IMG_0603.JPG
    150.3 KB · Wyświetleń: 168
Pozderki dla 147mki stojącej w Poznaniu na Brzasku, rej GS i coś z 7mkami :D Godzina około 16 / 17. < klubowe ramki były ^^ >

Amortyzatory
Powrót