Widziany/widziana

Pozdrowienia dla posiadacza czarnej 166 z szyberdachem widzianej wczoraj w Gdyni, a dokładnie na Chwarznie. Nie wiem dokładnie na jakiej ulicy, bo nie jestem stąd. Były pozdrowienia świetle i pomachane. Gdybym akurat nie uczestniczył w III Rajdzie Niepodległości Alfisti Północ na pewno bym się zatrzyamał :)

Widziana wczoraj 159-tka Berlina na blachach GA około godziny 15:45 przy "Lotni" na Zaspie w Gdańsku :) pozdrowienia dla kierownika (kierowniczki) :)

Dzisiaj w Czersku przed południem kolo Hotelu Real stała piękna czerwona 159 na ramkach o nr rej. FZ...... Pozdrowienia dla klubowiczki/a.....

....piękna....

Ostatnia edycja:
156 Kombi lift, widziana 15.11.2015 na parkingu Auchan w Gdańsku. Piękna..

Załączniki

• DSC_0278.jpg
    DSC_0278.jpg
    98.6 KB · Wyświetleń: 60
Pozdro dla kierownika/czki 156-tki w kombi parkującej pod nowym biurowcem obok Lech Walesa Airport ;)

Widziana wczoraj (alfa z ramkami na parkingu)

Byłem moją GT ale nie mam ramek klubowych tylko czarne w kolorze nadwozia bo mi design psuły czerowone Alfaholików :P

Pozdrowienia dla białej 159 na gdyńskich blachach, wyprzedzanej na Śląskiej chwilę przed 19 ;)

Pozdrowienia dla kierowniczki czerwonej 156 widzianej dziś w Sztumie, łapka była :-)

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Chciałem Cię dogonić ale kobieta i córka krzyczały że za szybko:) A swoją droga to serdecznie zapraszamy na domowy obiad do Jastrzebiej, ul.Bukowa 2:)
A tak ogólnie to piękna bella:)

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Ja ostatnio chciałem dogonić fajną 159-tkę i skończyło się na 300zł i 8 punktach karnych :D Ale policjant wyrozumiały, zrozumiał powód, dla którego tak "gnałem" :D

Wyrozumiały i dlatego tylko 300? :)

Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka

Bardzo ładna GT w odpowiednim kolorze (alfa rosso) na parkingu w Gdyni za pocztą przy dworcu PKP. Na stalówkach :o pozdrówki

10682668_1141820829163722_2071679784_o.jpg

Już teraz wiadomo gdzie mieszka Pan z Łodzi ;)

Cztery miasta przejechałem, podjechałem pod miejsce swojej destynacji a tam ... czarne 159SW. Spotkane na ostatnim spocie.
Gorąco pozdrawiam.

Pokaż załącznik 193934

Cztery miasta przejechałem, podjechałem pod miejsce swojej destynacji a tam ... czarne 159SW. Spotkane na ostatnim spocie.
Gorąco pozdrawiam.

Małe sprostowanie - z Wielunia, to trochę dalej :) 2-3 ulice dalej mieszka właściciel czerwonej GT na Blackline'ach.
Również pozdrawiam gorąco :)

- - - Updated - - -

Pokaż załącznik 193934

Gorąco pozdrawiam.

Małe sprostowanie - z Wielunia, to trochę dalej :) 2-3 ulice dalej mieszka właściciel czerwonej GT na Blackline'ach.
Również pozdrawiam gorąco :)

Widziana dziś 159 na klubowych ramkach, pozdro Piotrek

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Wczoraj odwiedzałem trójmiasto i "planowo" spotkałem się z [MENTION=66735]wolnemiasto[/MENTION] na Piłsudskiego w Gdyni, gdzie stwierdziliśmy, że nasze QVki różnią się koniczynkami ;)
Ale tamże zaparkowałem obok czerwonej 156SW na czarnych felgach - nie zwróciłem uwagi na rejestrację.

No a w drodze powrotnej na odcinku Gdynia-Wejherowo spotkałem (i jechaliśmy jakiś czas obok siebie) miłą dziewczynę w czarnej Julce na GWE (ja zjechałem w końcu na stację Lukoil)

Pozdrawiam właścicielkę czerwonej GT na klubowych ramkach widzianą dzisiaj w Chyloni na zjeździe z obwodnicy ! :)

GMB_156 :) to pewnie koleżanka Agata na GWE :) ona tu nie urzęduje ;)

Czyżby to ta czerwień w dwóch odcieniach? :D

156 GD na ramkach, srebrna.
na parkingu przy muzeum obronców wybrzeza na polwyspie helskim
stalem po drugiej stronie 147 ;)

Amortyzatory
Powrót