Widziany/widziana

Pozdro dla "siostry" w Wejherowie.Srebrna 166 na GD rej.

Czarna 166 widziana dzis przed chwilą na grunwaldzkiej w Gdańsku, odc. Oliwa - Galeria Bałtycka. Grafit 156 SW pozdrawia

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Ladna sztuka. Zrobiona z wyczuciem :) do następnego!

Brudna jak cholera a nie ma kiedy umyć :) ale dzięki :)

a wczoraj niedaleko od mojego budynku, na parkingu wzdłuż Łużyckiej jeszcze szara GT na ramkach i GKA...

Pozdrawiam!!

Pozdrowienia dla kierowcy jasnej GT na GKA i klubowych ramkach, która dzisiaj stoi na Łużyckiej w Gdyni. Czyżby kolejny klubowicz pracujący w Gdyńskim Mordorze? :D

Również pozdrawiam. Na Mordorze pojawiam się tylko jeśli trzeba, częściej w Gdańsku można złapać :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej Bery parkującego na witominie. Super felga!

Czarna Brera widziana dzis na obwodowej w okolocach godziny 12 na odcinku kartuska, szadolki, orunia. Ladna:) pozdrawia AR 156 szare SW, wyprzedzalismy sie troche nawzajem :)

Czarna Brera w Gdyni? Jeszcze nie spotkałem :D

Pozdro dla pięknej czarnej Alfy GT widzianej dziś ok 7:20 na rondzie na morenie, jadącej w dół Jaśkowej Doliny. Piękne fele!

Pozdrawiam pana ze srebrnej oramkowanej GT, dzisiaj na estakadzie w Gdyni stał na zjeździe na mega zakorkowaną Hutniczą, ok godz 16 :P

Nie wiem kogo wczoraj w czarnej 159 minąłem na A1, ale pozdrawiam. Bella była na ramkach AH, ale kierownik chyba nie był "nasz" bo jak mignąłem awaryjnymi to trochę spanikowany rozglądał się po desce :D

Nie wiem kogo wczoraj w czarnej 159 minąłem na A1, ale pozdrawiam. Bella była na ramkach AH, ale kierownik chyba nie był "nasz" bo jak mignąłem awaryjnymi to trochę spanikowany rozglądał się po desce :D

To mogłem być ja chociaż nie pamiętam, żeby mijała mnie jakaś AR :( W stronę GD jakoś pod wieczór?

Pozdrawiam Alfe 147 widzianą w miejscowości Kolbudy na rejestracjach SC. Machnąłeś do mnie, mało który to robi :D

Pozdro dla kierowcy AR 156 SW po FL czarnej z Sopotu, pomachałeś mi ale nie zdążyłem odmachać ;)

Pozdro również dla kierownika Alfy 156 SW przed FL również czarnej stojącej koło 17:30 w Gdańsku na Grunwaldzkiej pod piekarnia/hotelem Szydłowski ;) Na klubowych ramkach.

Pozdrawia Grafitowe SW :)

Amortyzatory
Powrót