• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

progi zima Alfa 156 TS 2.0

nexus111

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark Ricco TS
Witam !

Po ostatniej zimie ,po powrocie z wyjazdu zauważyłem rudą która wylazła na progach oraz na jednym nadkolu ,wydaje mi się że progi będą do wymiany ,czyli wycięcie i wspawanie nowych (bądź używanych ) w związku z tym pytanie : JAKIE PROGI MOŻECIE POLECIĆ ? oraz drugie najważniejsze : CZY MOŻECIE POLECIĆ ZAKŁAD LAKIERNICZY I BLACHARSKI W OKOLICACH TRÓJMIASTA tak żebym podjechał i zobaczył co i jak i za ile można zrobić . Pozdrawiam serdecznie !! Tomek

ja nie znam tego problemu wiec Ci nie pomoge, warto byloby zajrzec na jakies trojmiejskie spotkania - mozna sie posmiac, a mozna i pogadac na serio - na spotkaniach w trojmiescie z reguly jest dwoch ludzi, ktorzy prowadza wlasne warsztaty specjalizujace sie w alfach. jakbys mial jakies pytania - pisz pw.

Amortyzatory
Powrót