• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Alfa Romeo GT 1.9 - Starogard Gdanski

zthree

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1.9 JTD
to ogłoszenie wisi już ponad 4 miesiące na różnych portalach..chyba ze to bardzo podobna GT bo widziałem to ogłoszenie już w grudniu na otomoto i allegro wydaje mi sie że wcześniej tez było wystawione w Gdańsku a nie w Starogardzie

Hmm, to w sumie jestem ciekawy, czy cos nie tak z samochodem, czy po prostu zdjecia tak odstraszaja ludzi ( na zywo wyglada zupelnie inaczej - lepiej ).
Dzisiaj jeszcze raz jade go zobaczyc, zobaczymy ile jest w stanie z ceny spuscic.

no powodzenia.. też szukałem przez 3 miechy GT i najlepsze modele widziałem w okolicach poznania za dość niską cenę a w końcu kupiłem 159..:P ta cholera ma piękne oczy..:D

Bylem wczoraj jeszcze raz ta GT obejrzec i odradzam wszystkim.

Z tylu miernik pokazywal ( praktycznie na calym tyle ) ponad 1700 mikronow - do tego cala byla malowana ( na calej reszcie samochodu 250+ mikronow ).
Znajomy co ma podobny silnik w swoim samochodzie, przejechal sie i stwierdzil, ze to na 100% nie ma 150KM, bo idzie jak smola. Do tego koles przy duzej ilosci pytan zazcal bardzo krecic ( miedzy innymi, dlaczego jezdzi juz rok na francuskich blachach - odpowiedz jaka dostalismy to, ze chcial ja od razu sprzedac rok temu jak ja sprowadzil, ale sie w niej zakochal i co chwile sobie mowil, ze jeszcze miesiac i miesiac i tak sie ciagnie :x )

Do tego wyswietlacz caly czas miga z przebiegiem - nie wie czemu.
No nic, poszukiwania trwaja ;) - aktualnie w sobote jade wziac na serwis pewna 159 na serwis.

Szukam dobrego mechanika ktory mi zrobi przeglad przed zakupowy w Tczewie - zna ktos?

z tczewa do gdańska w sobotę dojedziecie w 20 minut, a tutaj są dwa miejsca, które mogę polecić

akurat w sobotę mnie nie będzie w Tczewie szlak..:P a bym pomógł, ale w GDA też znam mechaników którzy doradzą..w Tczewie nie bardzo to taka mała mieścinowioska..xD

Hmm, a kiedy bedziesz? To moze bym po prostu przelozyl ogledziny ;) ( jestes mechanikiem? )

mechanikiem nie jestem ale zawsze mogę użyczyć mojej 159 dla porównania..:P no i już tyle przerabiałem rzeczy z tym samochodem że wiem na co zwrócić uwagę żeby potem nie bolało.xD

Napisz do szerszenia, przetrzepie Ci Alfę lepiej niż każdy serwis czy mechanik.

O, dzięki za cynk. Bo tamta w Tczewie to dwumas padnięty niestety. Mam jedną na oku w Rumii, ale koleś dostępny z nią dopiero po 18,czyli jak wszystko juz zamknięte i nie ma jak sprawdzić

Amortyzatory
Powrót