[Pomorze] Letni Chamski Podryw - Spot :)

• Autor wątku Autor wątku ToKo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

ToKo

Nowy
Auto
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm
Cześć Ludziska...

Pogoda coraz bardziej dopisuje sądząc po prognozach i tym co dzieje się za oknem. Może czas najwyższy na przedstawienie propozycji spotkania ?

Myślę, że plan mógłby wyglądać następująco (tutaj będę prosił zamiejscowych aby ew. zająć miejsce na bulwarze gdyńskim a potem zająć miejsce na polance i ew. organizację prawdziwego grilla z prawdziwego zdarzenia :) :

ptk 1. przejazd przez gdynię i zatrzymanie się na bulwarze Gdyńskich ( a co, niech ludzie podziwiają ) + wspólna fotka
ptk 2. polanka redłowska, grill

aby nikomu nie zajmować pięknego dnia myślę, że czas realizacji to 08:00 - 12:00 całości spotu :)

Wypowiadajcie się, piszcie propozycje a przede wszystkim zgłaszajcie chęć przybycia...

oto Lista:
1. Toko / termin 30.04 - 01.05
2. ...

zasada jest prosta, na początku kilka słów od siebie nt. przedstawionego planu, w dalsze części postu wklejamy listę powiększoną o naszą obecność...

pozdrawiam i czekam na odzew.

Powiem krótko i na temat. Jestem za. Jest coraz lepsza pogoda, więc trzeba się integrować częściej i gęściej. Może miejscowi, czyli mieszkańcy Gdyni niech się wypowiedzą jak z miejscami na polance czy na bulwarze w takich godzinach :P Bierzmy pod uwagę, że to będzie długi weekend, więc chętnych tam będzie więcej.

U mnie gorzej z tym terminem, bo akurat 30 kwietnia biorę ślub, więc ja byłbym za terminem późniejszym ;)

oto Lista:
1. Toko / termin 30.04 - 01.05
2. M4rcin3z / termin później niż 30.04 - 01.05 ;)

Ogólnie w tych godzinach nie powinno być jeszcze aż tak źle z miejscem na polance.
Pytanie moje to co ToKo masz na myśli mówiąc bulwar Gdynski? Jak mniemam to mówisz o Skwerze Kościuszki?
Osobiście na termin w weekend majowy się nie pisze, bo wyjeżdżam z Gdyni. Dla mnie dogodny termin to albo 16-17 albo coś po majowce, chociaż tutaj również może się okazać, że będę na wyjeździe.

Lista:
1. ToKo
2. M4rcin3z
3. FXX / termin 16-17.04 lub po majowce.

Wysłane z mojego SM-T555 przy użyciu Tapatalka

Ok Panowie :), wolna dyskusja :) dostosujemy się do większości, którym odpowiadać będzie termin :)

Lista:
1. Toko / termin 30.04 - 01.05 lub później

Pytanie moje to co ToKo masz na myśli mówiąc bulwar Gdynski? Jak mniemam to mówisz o Skwerze Kościuszki?

będąc już zupełnie precyzyjnym to tak na prawdę chodzi mu pewnie o parking przy Al. Jana Pawła II :D

1. Toko / termin 30.04 - 01.05 lub później
4. Turkish / z terminem dam radę się dostosować.

Dżizas no, jak się coś pojawia to akurat wyjeżdżam. :(

Chętnie bym podjechał na jakiś spot ale majówke mam zaplanowaną.
Dla mnie dogodny termin to 30.04.

Spokojnie .. droga publiczności :) nie powiedziane, że musi być kwiecień :)

może też to być połowa maja :)

Powiem Tak... :( coś ludzi ciężko zebrać... przyznam szczerze, że więcej było na spontanie jak na hel lecielismy :(

Co do maja... cóż po głowie mi chodzi 26.05.. lecz nie wiem czy zbiorę kogokolwiek...

ja się pisze... niedługo nowy temat powstanie... jak nie bedzie minimum 6 pojazdów... nie ma sensu :(

Amortyzatory
Powrót